Zit- Sta oplossing
Meer informatie
Meer informatie

Werkplek

De ideale werkplek bij jou op kantoor creëren, zodat u zo goed mogelijk te werk kan gaan? Dan ben je bij Rosenboom aan het juiste adres. Wij bieden diverse oplossingen voor werkplekinrichting op kantoor. Om optimale resultaten te boeken en werknemers tevreden te houden, is het inrichten van een goede werkplek van cruciaal belang. Tevreden werknemers zorgen namelijk niet alleen voor een verhoogde productiviteit, maar ook de sfeer op kantoor zal er zeker door toenemen. Bij Rosenboom denken we graag met je mee over de juiste inrichting van je werkplek. We leggen je dan ook graag meer uit over onze werkplek oplossingen.

Rosenboom kantoormeubilair

De juiste keuze voor het type kantoormeubilair heeft invloed op de tevredenheid van de werkplek. Bij Rosenboom bieden we namelijk een grote verscheidenheid aan bureaus en zit-sta oplossingen voor jouw werkplek. In onze showroom in Almere hebben we werkplek oplossingen staan waar je inspiratie kan opdoen voor jouw kantoor. Onze adviseurs leiden je hier graag rondt. Vast een voorproefje? Bekijk dan onze virtuele showroom.

Waarom werkplekbeheer bij Rosenboom?

Bij Rosenboom weet je zeker dat de werkplekken goed worden ingericht. Door onze expertise kunnen wij een maatwerkoplossing bieden, waardoor personeel geniet van een goede en verantwoorde werkplek. Met onze oplossingen zorgen we er samen met jou voor dat we elke werkplek ergonomisch inrichten, waarbij wij voldoen aan de ARBO-richtlijnen omtrent de inrichting van een werkplek. Hierbij kunnen wij ook rekening houden met werkplekinrichting volgens het nieuwe werken. Onze bureaus en zit-sta oplossingen zorgen ervoor dat er een mooie mix aan vaste en flex werkplekken komen bij jou op kantoor.

Jouw werkplek inrichten met de hulp van Rosenboom? Kom in contact!

Heb je nog enkele vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Kom eenvoudig in contact. Bellen kan naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×