Vendor Toilethygïene

Vendor heeft een doel: maak van elk toiletbezoek een happy moment! Iedereen moet, op elk moment van de dag, toegang kunnen hebben tot een ontspannen en prettig toiletbezoek. De meer dan 200 medewerkers van Vendor ontwikkelen en produceren in eigen beheer een totaalpakket van onder meer slimme handdoek- en toiletrolautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissingssystemen en toiletbrilreinigers.

Met de slimme producten van Vendor, beschik je non-stop over toiletpapier, zeep en handdroging. De Vendor producten zijn robuust en zo ontworpen dat je toiletruimte schoon en netjes blijft. Bekijk de Vendor producten per categorie of gebruik de onderstaande button voor het totale Vendor assortiment van Vendor Hygiene bij Rosenboom.

 

Vendor toiletruimte.jpg
Vendor toiletruimte.jpg

Vragen over over Vendor Toilethygiëne? Kom in contact!

Vendor maakt het verschil

Op tal van onze toiletmomenten zijn we niet thuis, maar elders zoals aan het winkelen, op het werk, op school of aan het genieten van een avondje uit. Het zijn die momenten buitenshuis dat Vendor het verschil maakt. Want tref je een toiletruimte met de slimme producten van Vendor, dan ben je verzekerd van een gegarandeerde beschikbaarheid van handdroging, toiletpapier, zeep en een aangename geur.

Ruime service op uw kantoorartikelen en facilitaire producten bij Rosenboom
Bij Rosenboom staat service hoog in het vaandel. Op onze kantoorartikelen bieden we dan ook ruime garantie- en retourmogelijkheden. Is een item niet direct wat je zocht, klopt de kleur niet of is het niet de juiste maat? Geen enkel probleem. Wij lossen dit graag samen met je op. Ons beleid is ruimhartig, de basis voor elke oplossing is de bereidheid om het samen goed te doen en snel op te pakken. Het is daarbij wel belangrijk dat je vraag of opmerking in ieder geval binnen 24 uur na levering bij ons meldt.

Vendor toiletpapier of Vendor handdoekjes bestellen bij Rosenboom
Besparen op je investeringen én op kastruimte? Bij Rosenboom bestel je jouw kantoorsupplies razendsnel. Daardoor hoef je geen grote voorraden kantoorartikelen en facilitaire artikelen meer aan te leggen en ben je er altijd zeker van dat je geen tekorten hebt. Binnen ons ruime aanbod hebben we nagenoeg alles op voorraad of binnen afgesproken tijd geleverd.

www.vendorhygiene.shop voor al je Vendor Hygiene producten!

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×