Support voor ICT & telefonie

Je kunt storingen melden of vragen stellen via onze ServiceDesk. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Je kunt storingen 24 uur per dag en 7 dagen per week aanmelden. De afhandeling zal plaatsvinden binnen de voorwaarden van uw overeenkomst met Rosenboom ICT.

Weet je je gebruikersnaam of wachtwoord niet? Bellen of mailen naar de ServiceDesk kan ook: 036-5290808 of support@rosenboom.nl

Hulp op afstand
Wij gebruiken TeamViewer om op afstand ondersteuning op je werkplek te leveren. Hiermee kan dit binnen enkele seconden en over de hele wereld.

Foto voor VoIP 478 300pix.jpg


 

Bij Rosenboom hebben we service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Vandaar dat je onze ICT support service dag en nacht kan bereiken. Naast de allergrootste, is onze ICT ondersteuning er ook voor het MKB en de kleinere ondernemers. Immers, volgens onze visie heeft elke organisatie recht op volledige ondersteuning die niet alleen betrouwbaar, maar ook goed bereikbaar is. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden, waaronder het op afstand ondersteunen van jouw werkplek. Op die manier is onze ICT support altijd bereikbaar, waar ook ter wereld je bent.

ICT support van Rosenboom

De visie van Rosenboom is dat ondersteuning voor de werkende mens volledig moet zijn, alomtegenwoordig en betrouwbaar. Daarbij dient de aandacht onverdeeld, persoonlijk en hartelijk te zijn. Wij selecteren dan ook enkel de beste specialisten die direct aansluiten bij deze visie voor onze ICT support afdeling. Zo weet je zeker dat je, ongeacht het moment van contact opnemen, goed te woord wordt gestaan en een bruikbare oplossing krijgt.

Onze ICT support is er voor diverse problemen

Bij Rosenboom bieden we een compleet pakket van diensten aan. Hierdoor kunnen wij jouw organisatie ondersteuning bieden daar waar nodig. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor ondersteuning bij de IT beveiliging of IT infrastructuur, maar ook voor bijvoorbeeld Desktop 365 of Private Cloud ondersteuning ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk kunnen we dit ook bundelen in een op maat gemaakt pakket voor ICT support. 

Profiteren van betrouwbare ICT ondersteuning? Neem contact op

Nog geen klant van Rosenboom, maar wel geïnteresseerd in onze ICT ondersteuning? Neem eenvoudig contact met ons op en één van onze experts helpt je graag verder. Of we jouw organisatie nu kunnen ondersteunen omtrent print of ICT, een passende oplossing is binnen handbereik. Met een maatwerkoplossing zorgen we ervoor dat ook jouw organisatie voortaan profiteert van betrouwbare en persoonlijke ICT support.

Meer weten? Bellen kan eenvoudig naar 036-5312744 of stuur ons een mailtje naar sales@rosenboom.nl. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek waarin we de mogelijkheden met je doornemen.

Frank Pietersma

Senior Consultant ICT

‘Als chief technology officer ben ik de eindverantwoordelijke voor de afdeling techniek binnen  ict. Engineers en klanten kunnen bij mij terecht met hun technische vragen. Als bedrijf hebben we een goede naam opgebouwd. Daar mogen we best trots op zijn. De synergie binnen Rosenboom geeft energie.’

 

036-5290808     f.pietersma@rosenboom.nl

 

 

 

 

 

 

frank-pietersma rosenboom.png
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×