Screen Shot 2018-05-01 at 12.06.23.png


Beveilig uw gegevens met SAM Cyberalarm

Op 25 mei 2018 treedt de Europese GDPR verordening in werking. Deze verordening vervangt de huidige Meldplicht datalekken. Met deze nieuwe wet geldt een omgekeerde bewijslast voor organisaties. Je zult moeten aantonen dat je goede maatregelen hebt getroffen om persoonsgegevens van klanten, relaties, personeel, prospects en andere personen te beschermen.

Traditionele antivirusprogramma’s alleen voldoen niet meer om deze gegevens te beschermen. De huidige stortvloed aan malware en ransomware zoals Wannacry en Petya, zorgt er voor dat traditionele antivirussoftware continu achter de feiten aan loopt.

Daar komt nog bij dat de risico’s zich niet alleen beperken tot Pc’s, laptops en servers. Tegenwoordig zijn er meer apparaten verbonden met het netwerk dan je wellicht verwacht. Wat dacht je van mobiele telefoons, thermostaatklokken, printers, switches, externe harde schijven, projectieschermen. Juist die apparaten vormen een steeds grotere bedreiging voor de veiligheid. Deze apparaten kunnen vaak niet worden voorzien van Antivirussoftware.

Beveiliging dient op verschillende niveaus te worden aangepast, te weten:

  • Creëer bewustwording
  • Implementatie van de juiste combinatie van beveiligingsoplossingen
  • Zorg voor de juiste monitoring zodat u snel kunt reageren op bedreigingen.
  • Zorg voor een herstelplan

Als aanvulling op de traditionele beveiligingsmaatregelen, kan gebruik gemaakt worden van SAM Cyberalarm.

Waar staat GDPR voor? Het staat voor General Data Protection Regulation of in het Nederlands voor de Algemene Verordening Gegevensberscherming (AVG). Dit is ingevoerd zodat de gegevens van de Europese burger beter beschermd worden.

 

Sam Cyberalarm

 

SAM Cyberalarm

Met SAM Cyberalarm wordt het netwerk 24x7 gescand op bedreigingen.
Zo kunnen Pc’s besmet zijn met gevaarlijke software die nog niet door de antivirussoftware worden herkent.

Maar de bedreigingen kunnen ook afkomen van andere apparatuur zoals mobiele telefoons, klokthermostaten, printers of switches waar geen antivirussoftware op draait.

Cyber Alarm controleert het netwerk op afwijkend gedrag en stuurt onmiddelijk een alarm waardoor u in staat bent direct de juiste maatregelen te treffen.

Met SAM Cyberalarm kunt u aantonen dat u voldoende maatregelen heeft genomen om datalekken als gevolg van cybercriminaliteit, te voorkomen.

 

SAM Cyberalarm 2 weken gratis proberen

Rosenboom biedt jou de kans om de SAM cyberalarm oplossing twee weken gratis te proberen en te ervaren wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Een goed slot op de deur voorkomt niet dat een ervaren inbreker toch binnenkomt. Een alarmsysteem zorgt er voor dat de juiste instantie op tijd wordt geïnformeerd en kan vaak op tijd ingrijpen.

Inbraakalarm, brandalarm maar nog geen cyberalarm? Neem vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over deze unieke oplossing.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×