awingucloud5-1280x640.jpg

Private Cloud

Met een op maat ingerichte Private Cloud oplossing ben je als organisatie in staat om de steeds complexer wordende ICT-infrastructuur het hoofd te bieden. ICT-omgevingen binnen organisaties worden steeds complexer door de snelheden waarmee informatiestromen zich verplaatsen. De druk op de ICT-infrastructuur van jouw organisatie kan hierdoor fors toenemen, waardoor processen minder efficiënt verlopen. Het toenemende gebruik van smartphones, tablets en laptops zorgt ervoor dat informatie steeds vaker altijd bereikbaar moet zijn vanaf diverse devices en locaties. De Private Cloud oplossing van Rosenboom, Private Desktop, biedt een maatwerkoplossing voor deze uitdaging. Zo kan jouw organisatie blijven groeien zonder bang te zijn dat processen vertraging oplopen. We leggen je graag uit hoe onze Private Cloud oplossingen jouw ICT vraagstukken kunnen verhelpen.

 

 

De Private Cloud oplossingen van Rosenboom

De Private Cloud oplossingen van Rosenboom sluiten aan op precies de wensen en eisen die jij en je organisatie hebben met betrekking tot de ideale ICT-infrastructuur. Dit doen wij door een op maat gemaakte Cloud oplossing in te richten. Door de toenemende populariteit van “in de Cloud werken”, kan dit veel vragen oproepen. Onze experts helpen je hier graag mee. Of het nou gaat om Private Cloud van Microsoft Azure of het inrichten van Private Cloud hosting, wij zorgen ervoor dat jij toegang hebt tot de meest ideale oplossing.

Met een goede Private Cloud server van Rosenboom, hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van jouw gegevens. Hierdoor hoef je zelf ook geen back-ups meer te maken. Aangezien Rosenboom alles voor je onderhoudt. Bij Rosenboom is binnen de dienstverlening ook een ICT servicedesk inbegrepen, waardoor wij ervoor zorgen dat jouw software optimaal werkt.

Voordelen van een Private Cloud oplossing

De perfecte Private Cloud oplossing is flexibel en past zich voortdurend aan de veranderende omstandigheden aan. Dit is dus ook het geval bij de Private Desktop van Rosenboom. Maar welke voordelen zitten er nog meer aan de Private Cloud oplossingen van Rosenboom? We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Werken in de Cloud vermindert de complexiteit van jouw ICT-infrastructuur, je gebruikt enkel de applicaties die je écht nodig hebt
  • Investeringen in hardware zijn niet meer nodig
  • Snelle en eenvoudige toegang tot relevante data verhoogt de productiviteit van je werknemers
  • Je rekent alleen af wat je gebruikt, waardoor jouw beheerskosten overzichtelijk blijven
  • Geen omkijken naar je ICT-infrastructuur, Rosenboom zorgt voor onderhoud en updates

Interesse in een Private Cloud oplossing? Neem contact op!

Interesse in de mogelijkheden van Private Cloud voor jouw organisatie? Neem dan gemakkelijk contact op. Dit kan eenvoudig via het contactformulier hier rechts. Natuurlijk is mailen en bellen ook mogelijk. Mailen kan naar sales@rosenboom.nl en bellen naar 036-5312744. Wij helpen je graag met een efficiënte manier van werken in de Cloud!

Online Werkplek
De Online werkplek is uitermate geschikt voor de dagelijkse werkzaamheden.

Alle functionaliteit en documenten beschikbaar in een overzichtelijke werkplek.
 
Te gebruiken van iedere locatie vanaf Thin Client, PC of Laptop.
 
€ 59,- per gebruiker
Online Werkplek Plus
De ideale werkplek voor de gebruiker die hogere eisen stelt aan de prestaties.
 
Deze werkplek is gebaseerd op geavanceerde technologie waardoor prestaties gegarandeerd zijn.
 
Gebruikers kunnen indien gewenst de werkplek geheel personaliseren en zelf programma's installeren.
 
Gebruikers kunnen vanaf iedere locatie werken en vanaf ieder type apparaat.
 
€ 80,- per gebruiker
Online Werkplek Power User
Met de snelheid van een fysieke desktop maar dan wel met de voordelen van een cloudoplossing. Speciaal voor de verwende gebruiker.
 
Deze werkplek is gebaseerd op geavanceerde technologie waardoor prestaties gegarandeerd zijn.
 
Gebruikers kunnen indien gewenst de werkplek geheel personaliseren en zelf programma's installeren.
 
Gebruikers kunnen vanaf iedere locatie werken en vanaf ieder type apparaat.
€ 97,- per gebruiker
Maatwerk Cloud
Als u niet langer meer wilt investeren in dure servers en serverruimte is dit de oplossing.
 
U gehele automatisering inclusief alle bedrijfsapplicaties in de Cloud.
 
De Private Cloud is een volledig op maar gemaakte omgeving die gehel volgens uw eisen wordt samengesteld maar dan wel op een eenvoudige manier samen te stellen door bouwblokken.
 
Vanaf € 80,- per gebruiker
matrix.png
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×