alle konica minolta systemen.jpg

Zakelijke printoplossingen

De paperless office ten spijt; papier blijkt onmisbaar in vrijwel elke werksituatie. Het motto van Rosenboom is dan ook: Druk met mate en stem je apparatuur en papiergebruik af op je behoefte. Met onze zakelijke printoplossingen voorzien wij hierin. Zo ben je als organisatie niet alleen milieuverantwoord, maar ook kostenefficiënt bezig. Zakelijk printen kan namelijk een behoorlijke kostenpost zijn, zeker als hier onverantwoord mee wordt omgegaan. Bij Rosenboom zijn we ons hier zeer van bewust en onze experts hebben er hun specialisatie van gemaakt om het zakelijk print gebruik zo efficiënt mogelijk in te richten. Doe je voordeel met onze kennis en ervaring, we helpen je graag inventariseren en kiezen.

Het kiezen van een zakelijke printer

Je bent eruit, er moet een nieuwe printer op kantoor komen. Hier begint eigenlijk een lange en moeizame zoektocht naar de geschikte printer. Wordt het een Konica Minolta kleurenlaser of een laserprinter van één van onze andere merken? moet het een multifuntionele printer zijn of hoeft deze enkel simpelweg te kunnen printen? Dit zijn maar een paar van de vragen die opkomen bij het kiezen van een zakelijke printer. We hebben het bijvoorbeeld nog niet eens gehad over welk merk het moet worden of hoe het zo milieu- en kostenefficiënt mogelijk kan. Kortom, zakelijk printen is een lastige kwestie. Bij Rosenboom denken we dan ook graag met je mee en bieden we je een ruim scala aan mogelijkheden.

Konica Minolta | Bespaar tijd, geld en middelen met Konica Minolta bizhub multifunctionele systemen

Het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is, het is altijd belangrijk om uw uitgaven onder controle te houden. Hoe groter de organisatie is, hoe minder productief en hoe meer energie het vergt om iedere kostenpost in het oog te houden. Het kan zelfs problematisch zijn als het gaat om zo'n schijnbaar onbelangrijke activiteit als printen. Onze Konica Minolta multifunctionele printers zorgen voor een soepele workflow in de dagelijkse verwerking van documenten. Printen, kopiëren, faxen, scannen en speciale afwerkingsopties zoals nieten en ponsen. Printen en kopieren kan overzichtelijker en Goedkoper! Kom in contact voor de mogelijkheden. 

Een digitale printoplossing, met de hulp van Rosenboom

Doordat we bij Rosenboom ruime ervaring hebben met diverse ICT- en print vraagstukken, weten we vaak de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast zien onze experts vaak slimme en effectieve oplossingen die verder gaan dan enkel het kostenplaatje, de milieuvriendelijkheid of de hoeveelheid printers die nodig zijn. Door hun expertise zien ze het grotere geheel en komen ze met oplossingen die meerdere voordelen bundelen. Zij voorzien je dan ook graag in volledige ondersteuning die persoonlijk en onverdeeld is.

Interesse in de zakelijke printoplossingen van Rosenboom? Kom in contact

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op. We denken graag met je mee. Je kan ons eenvoudig bereiken op 036-5312744 of mail ons via sales@rosenboom.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Almere voor een persoonlijk gesprek. De koffie staat klaar!

 

Konica Minolta
Meer Informatie
Meer Informatie
Laserprinters
Meer Informatie
Meer Informatie
Inkjetprinters
Meer Informatie
Meer Informatie

Laat ons contact opnemen over onze zakelijke printoplossingen.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×