Papier (2726)

Papier kopen doe je bij Rosenboom. 
Goedkoop kopieerpapier om te kopiëren, printen, en kleurenprinten. Papier is er in alle soorten, maten en kwaliteiten.
En het is geschikt of juist ongeschikt voor verschillende machines. Verkrijgbaar per pak of per pallet.
In onze papiershop vind je wat je nodig hebt en weet je niet wat je nodig hebt, wat je printer aankan of hoe je een klus moet klaren. Bel ons gerust op 036-531 27 44 of mail naar sales@rosenboom.nl. 
Wij staan klaar om jouw goedkope kantoorartikelen te zoeken!
Papier
We printen en kopiëren weliswaar steeds minder, maar we hebben altijd nog print- en kopieerpapier nodig. Het papierloze kantoor is nog lang niet in zicht. En daarom vind je bij ons het breedste assortiment - duurzaam en milieuvriendelijk - papier; in álle soorten, kleuren, maten en gewichten. Van het reguliere A4 print- en kopieerpapier tot tekenpapier en van hoogwaardig fotopapier voor inkjet- en laserprinters tot grootformaat plotterpapier en canvaspapier op rol. Alle soorten papier in onze webshop hebben we op voorraad en kunnen we snel leveren.
Kies bewust!
Het meest gebruikte papier op kantoor en thuis is nog steeds het doodnormale print- en kopieerpapier. In onze webshop vind je wit en gekleurd printpapier van 65 grs tot 240 grs in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen van merken als Canon, HP, Xerox, Multicopy, Navigator, Aurora, Discovery, Balance en meer. Printpapier kun je trouwens ook gewoon gebruiken om te kopiëren.
Wij zijn overigens bijzonder trots op het grote aanbod milieuvriendelijk en duurzaam print-, kopieer- en multifunctioneel papier.
Behalve het reguliere print- en kopieerpapier kun je bij ons ook terecht voor papierspecialiteiten als computer- en plotterpapier, canvanspapier, (technisch) tekenpapier en natuurlijk hoogwaardig fotopapier voor iedere printer.
Vind je niet wat je zoekt of heb je hulp nodig bij het shoppen, dan aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!
Hulp nodig?
Wil jij bewust duurzaam papier gebruiken, maar je hebt moeite bij het maken van een keuze of je twijfelt, bel of email ons dan gerust, wij adviseren je met veel plezier over het beste papier voor jouw kantoor. Want het is natuurlijk ook nog eens een groot verschil of je een klein- of grootverbruiker bent.

> Lees meer
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×