Vepa Pit 4 poots stoel
Omschrijving

Vepa Pit 4 poots stoel

Pit

Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken. Dat is precies wat onze Pit stoelencollectie toevoegt! De houten zitkuipen en poten zijn van duurzaam geproduceerd hout. Voor de gestoffeerde versie is er keuze uit meerdere duurzame stoffen. Kortom: Pit is dé zitoplossing van deze tijd.

Opvallende stoel met een comfortabele zit; dat is Pit. Het frame van gerecycled staal kan verchroomd worden óf worden geëpoxeerd in kleur. De houten kuip is van duurzaam hout en kan gebeitst, gelakt of gestoffeerd worden.

Eindeloos combineren Het combineren van verschillende stoelen kan bij elke tafel. Bij de Pit maken we het u erg gemakkelijk. Met één kuip en verschillende onderstellen kunt u het beeld stijlvol én speels maken. Varieer met de houten vierpoot en het stalen draadframe. Vergaderen met Pit Comfortabel vergaderen met de gestoffeerde Pit-stoel. Kies voor leer, stamskin of één van onze milieuvriendelijke stoffen. Mét armlegger is de Pit nog comfortabeler.

Uni en toch kleur? Dat kan met de Pit, door zowel de houten poten als de kuip dezelfde kleur te geven. Opvallende lakkleuren zorgen voor eenheid.
Te gewaagd? Kies dan voor minder opvallende pastels of natuurlijke beitskleuren.

Pit is koppelbaar Zowel de metalen vierpoots- als de slede-uitvoering van de stoel zijn koppelbaar. De slede heeft een zeer praktische vloerkoppeling; de vierpoots uitvoering een framekoppeling. Bovendien zijn beide uitvoeringen stapelbaar, ook met armleggers.

De Pit met de verrijdbare gepolijste kruisvoet is hip en eigentijds! De stoel kan draaien en is in hoogte verstelbaar. De comfortabele kuip is in verschillende varianten leverbaar: gelakt, gebeitst, gestoffeerd. Met de armleuningen biedt Pit nog meer comfort.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Verpakking
Downloads
Uit dezelfde productgroep
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×