Vepa Kolompoottafel vierkant - Type T60V
Omschrijving

Vepa Kolompoottafel vierkant - Type T60V

 

Productinfo

Kolompoottafel T60V is een multifunctioneel in te zetten tafel die door de beschikbare maatvoeringen en hoogten ingezet kan worden in meerdere omgevingen, zoals overblijfruimten/kantines, werken, overleggen, klein vergaderen, etc.  Alle standaard bladmaten (vierkant en rechthoekig) zijn verkrijgbaar in 3 hoogten: 46 cm, 74 cm of stahoogte 110 cm. De vierkante tafels zijn uitgevoerd met een vierkante kolompoot en vierkante vloerplaat. De rechthoekige tafels zijn uitgevoerd met een dubbele kolompoot,  met twee vierkante kolommen op één vierkante vloerplaat. 

Toepassing

Door de vele mogelijkheden in uitvoering en maatvoering is kolompoottafel T60 bij uitstek de tafel voor de inrichting van multifunctionele ruimten, vergaderruimten, overleg- en werkruimten. 

Kenmerken

Multifunctioneel vanwege uitgebreide maatvoeringenVerkrijgbaar in 3 standaard hoogten, elk in meerdere maat- en uitvoeringen die de tafel een compleet andere look en feel kunnen geven (zoals een 1- of 2-koloms tafel of een lage (koffietafel) uitvoering en stahoogte)Stabiele tafel met vierkante kolom en voetplaat. Standaard verkrijgbaar met vierkant blad met 1-koloms onderstel en met rechthoekig blad op 2-koloms onderstel. 

Bladuitvoeringen: 18 en 25mm melamine (E1 kwaliteit/ook PEFC* gecertificeerd) of 18mm HPL (E1 kwaliteit/ook FSC*  gecertificeerd) in unikleur of houtprint. Zie Vepa bladkleuren kaart. Randafwerking sterke kunststof stootrand in kleur en structuur als blad. Onderzijde blad glad afgewerkt. Het onderstel geheel geëpoxeerd in standaard kleur naar keuze volgens Vepa epoxykleurenkaart. De poten zijn afgewerkt met sterke justeerdoppen (voor eenvoudig waterpas zetten).  Stoot- en krasvaste afwerking met epoxy poedercoating.Hoogte incl. justeerdoppen 75 cmGeproduceerd onder ISO-14001 gecertificeerd milieumanagement

Made in Holland

Van de kolompoot tafel T60 is een samenstellingsetiket beschikbaar

Het meubel kan eenvoudig worden gerevitaliseerd

Het meubel kan voor 99% gerecycled worden (hernieuwbare grondstoffen)             

De bladen van T60 kolompoottafels worden vervaardigd uit duurzaam PEFC Of FSC hout

Vepa biedt bladen met de hoogwaardige LaserTec randafwerking

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Verpakking
Uit dezelfde productgroep
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×