Vepa Felt stoel
Omschrijving

Vepa Felt stoel

Felt

Felt geeft afval een mooi 2e leven. Het einde van 60 PET-flessen is het basismateriaal voor elke Felt stoel. Een moderne stoelenlijn vervaardigd van een nieuw materiaal: gerecyclede PET-flessen.  In elke kuip krijgen 60 PET-flessen een tweede leven. Van PET-fles tot Felt-kuip is een proces van ‘upcycling’. Hierdoor is deze stoel uitermate geschikt voor circulaire inrichtingsconcepten.

De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen.

De stabiele kuipconstructie maakt een grote variatie aan modellen mogelijk.  Elk frame heeft zijn eigen zitkenmerken en comfort. Daarmee is Felt breed inzetbaar; van vergaderkamer tot woonkamer en uiteraard geschikt voor projectgebruik.

De gerecyclede Felt-stoel is nu ook in kleur leverbaar. Dat wil zeggen: het schaaldeel wordt aan de binnenzijde lichtgrijs en aan de buitenzijde naar keuze: mandarijn, cactus, turquoise of cacao.

Door het toepassen van 2 kleuren in de zitschaal wordt de vormgeving extra benadrukt. Een bijpassende kleur als zitkussen maakt de stoel niet alleen comfortabeler, maar ook mooier. 

Uniek, omdat geen andere viltstoel is opgebouwd uit 4 lagen PET-vilt. Zo heeft Felt niet alleen de sterkste, maar ook de meest bijzondere kuip.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Verpakking
Uit dezelfde productgroep
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×