Vepa Moi Lounge Hoog
Omschrijving

Vepa Moi Lounge Hoog

Moi

Het Vepa loungemeubilairprogramma Moi is een compleet programma van zitbanken, privacyschermen en lounge-elementen in een modulaire maatvoering.

Kies je voor een privacyscherm met akoestische vulling, dan creëer je niet alleen een visuele maar ook een geluiddempende afscheiding. De Re-felt vulling is bovendien een zeer duurzame keuze want deze wordt gemaakt van de restmaterialen van onze eigen stofafdeling en gerecyclede bedrijfskleding. Onze Re-felt matten hebben een uitstekende geluidsabsorberende werking. Beter dan gangbare en minder duurzame oplossingen. Daarom gebruiken we dit in al onze akoestische wanden. Nieuwe producten van restmateriaal, zo zien we het graag!

Moi biedt voor iedere ruimte en situatie een passende oplossing. Privacy in de ruimte kan worden gecreëerd door eenvoudig aan de Moi bank een privacyscherm te monteren. Dit hoeft niet meteen, dit kan ook achteraf.

De Moi lounge-elementen bieden een scala aan mogelijkheden: afzetruimte, zitruimte, plantenbak, verlichting en stroom. Deze elementen zijn geheel gestoffeerd of voorzien van melamine top.

De 1-zits-, 2-zit-s en 3-zitsbanken kunnen met de separaat toe te voegen losse rugdelen, armleggers en privacywanden geheel naar uw wensen worden uitgevoerd.

Er kan gekozen worden voor een rug over de gehele bankbreedte, een halve rug of zelfs éénderde rug. Hiermee kunnen alle mogelijk denkbare zit-. werk- en overlegopstellingen worden gecreëerd. Is meer privacy gewenst, dan kan daarnaast nog gekozen worden voor een scherm, optioneel voorzien van akoestische vulling.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Verpakking
Uit dezelfde productgroep
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×