Poef Chick Openest Collectie
Omschrijving

Poef Chick Openest Collectie

Chick

De visuele en tastbare zachtheid van de Chick poef biedt laagdrempelig comfort die zich aanpast aan de behoeften van mensen. Bij gebruik als bijzetstoel kan de rug als een eierschaal worden omslagen. Door gebruik van de oranje lus kunt u de rugleuning terug naar beneden draaien en zo de Chick  gebruiken als een poef of extra oppervlak voor persoonlijke spullen.

Openest Collectie

Werkende mensen zijn mobieler geworden - de gehele dag vrij bewegen, niet langer gebonden aan een toegewezen ruimte. Als resultaat is de verhouding tussen individuele en groeps werkplekken verschoven naar ondersteunend en meer samenwerken. Openest, ontworpen voor Haworth door Patricia Urquiola, is zowel speels en poëtisch als ook pragmatisch en functioneel. De gecombineerde elementen vormen een visuele en tastbare zacht heid door het gebruik van gebogen lijnen, stoffen met structuur en bekledingsnaden die het vakmanschap van residentiële meubelen weergeven. Openest biedt laagdrempelig comfort die zich aanpast aan de behoeften van mensen. Plume schermen, bekleed met voorname merk stoffen, stellen lichaam en geest op hun gemak, terwijl Sprig tafels zitelementen vergezellen daar waar oppervlakken nodig zijn. Ongeacht de inrichting van de ruimte, Openest biedt functionele meubels die er netjes en overzichtelijk uitzien en een toevluchtsoord creëren om te werken of te ontspannen.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Verpakking
Uit dezelfde productgroep
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×