Thonet stoel S32
Omschrijving

Thonet stoel S32

VERTROUWD EN INNOVATIEF: STALEN BUIS SLEDESTOELEN S 32 EN S 64

Sledestoel S 32 is een van de meest veelzijdige stalen buismeubelen. De stoel doet het goed in verschillende typen inrichting en past zowel in een strakke moderne inrichting als in een interieurmix van verschillende tijdperken en stijlrichtingen. Sledestoel S 32 en variant S 64 met armleuningen zijn de bekendste stalen buisklassiekers. Het is vooral de boeiende combinatie van oud en nieuw die de stoel zo populair maakt: de traditionele buighouten Thonet-stijl met het karakteristieke Weense vlechtwerk vormt een fraai contrast met het revolutionaire materiaal stalen buis. De zitting en rugleuning van gebogen massief hout met gevlochten riet belichamen de traditie, het frame staat voor de huidige tijd en de toekomst. Het is deze veelzijdigheid die de S 32 en de S 64 tot de bestverkochte sledestoelen aller tijden maakt. Marcel Breuer ontwierp de stoelen in 1928 in zijn Berlijnse tijd. Thonet produceert de stoelen sinds 1930. Hun heldere en minimalistische lijnenspel en het vlechtwerk maakt van deze twee klassiekers ideale stoelen voor onder meer vergaderzalen, wachtkamers, restaurants en woonkamers.

 

Stoel zonder (S 32) en met armleuningen (S 64). Frame van verchroomde stalen buis of gelakt in diverse kleuren. Houten elementen van gebeitst beuken. Bespanning van gevlochten riet, versterkt met transparant kunststof weefsel, of van netweefsel. Ook verkrijgbaar met lederen of stoffen bekleding. De onderkant van de rugleuning is met de hand genaaid. Ook leverbaar als ‘Pure Materials’.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

 

Offerte
  • Code
  • Verpakking
Uit dezelfde productgroep
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×