Vepa inbetween tussenwanden
Omschrijving

Vepa inbetween tussenwanden

InBetween is een compleet wandenprogramma met een uniek eigen systeem. De collectie bestaat uit tussenwanden, voorzetwanden, opzetwanden en vrijstaande wanden. Een metalen frame met zachte randafwerking. De wanden zijn rondom volledig gestoffeerd.

Voorzetwanden

Voorzetwanden worden door middel van een bladklem op of aan het blad gemonteerd. Er zijn twee maten bladklemmen beschikbaar voor bladdikte 12-28 mm of bladdikte 28-42 mm. De voorzetwanden hebben een hoogte van 67 cm en zijn 3 cm dik.

Opzetwanden

Opzetwanden worden ook door middel van een bladklem aan het blad gemonteerd. De bladklem kan aanvullend uitgevoerd worden met een ‘afstandhouder’ waardoor er ca. 5 cm vrije ruimte beschikbaar komt tussen de wand en het werkblad. De totale hoogte van de wand inclusief bladklem met afstandhouder is dan 45 cm.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Verpakking
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×