König + neurath table.mangement
Omschrijving

König + neurath table.mangement

TABLE.MANGEMENT

ERGONOMIE EN ELEGANTIE

TABLE.MANAGEMENT is een geslaagde combinatie van tafelsysteem, techniekcontainer en sideboard. Het tafelsysteem verbindt elegant, representatief design met een hoge functionaliteit. De geïntegreerde techniekcontainer biedt plaats aan printer en pc en zorgt voor elegante bergruimte direct op de werkplek. De motorvariant kan probleemloos op de gewenste hoogte worden ingesteld en levert een belangrijke bijdrage aan meer beweging in het dagelijks leven op kantoor.

  • TABLE.MANAGEMENT motortafels beschikken over een geïntegreerde comfortabele piëzo-stootbeveiliging. Als optie een 3-voudige geheugenbesturing met display.
  • Van tafelsysteem, ladenblok en sideboard met hoogwaardige materialen.
  • De onderbouw-techniekcontainer beschikt over verschillende opbergmogelijkheden. De laden zijn uitgerust als volledig uittrekbare schuifladen met automatische sluiting en demping.
  • Voor een eenvoudige toegang tot techniekcontainer en bekabeling.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

 

Offerte
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×