König + neurath move.me
Omschrijving

König + neurath move.me

MOVE.ME

MOBIELE ONTMOETINGSPLEKKEN

Hoogwaardige, tijdloze vormgeving. Eenvoudig in het gebruik. Veelzijdig inzetbaar. Elke vergader- en seminarruimte kan met MOVE.ME geheel naar behoefte worden ingericht, want de meubels en elementen kunnen willekeurig met elkaar worden gecombineerd. Ze zijn ongecompliceerd en flexibel, snel opgesteld, weer gedemonteerd en opgeborgen. Van de comfortabele stoel via functionele tafels en lessenaars tot en met de mobiele scheidingswand bestaat alles uit één stuk.

  • De klaptafel met blad van 25 mm komt licht en elegant over. Het onderstel is van verend staaldraad en kan daarom eenvoudig worden ingeklapt.
  • Met omgeklapte onderstellen zijn de tafels in een oogwenk op elkaar gestapeld. Dankzij de probleemloos te openen en te sluiten beslagen is ook de schakeling eenvoudig.
  • De kantinetafels zijn bijzonder stabiel en hebben toch een licht, modern uiterlijk.
  • De hoge lessenaar in een frisse jonge look beschikt over zijpanelen. Zo is de beenruimte rondom afgeschermd. 

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

 

Offerte
Downloads
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×