Drentea jalouziedeurkasten
Omschrijving

Drentea jalouziedeurkasten

De jalouziedeurkast van Drentea biedt de unieke mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren. In zowel traditionele als vernieuwende open kantoorconcepten bieden de jalouziedeurkasten effectieve mogelijkheden voor het creëren van een functionele werkomgeving. De jalouziedeurkast is leverbaar in een ruim aantal afmetingen en kleurstellingen en sluit volledig aan bij de andere Drentea bureau-, tafel-, en kastprogramma’s.

De jalouziedeurkasten zijn opgebouwd uit een rompdeel met geïntegreerde kunststof vlakke lamellen. De standaard lamelkleuren zijn wit, zwart en aluminium metallic. De kast is voorzien van een kunststof komgreep in de kleur zwart, voorzien van slot met meerpuntsluiting en 2 sleutels. De kasten zijn justeerbaar en kunnen naar keuze worden ingericht met legborden, uittrekframes en/of systeemladen. De kasten zijn leverbaar in drie breedtematen en in hoogte oplopend tot 5 ordner hoog. Op de kast wordt een stalen of melamine top gemonteerd in dezelfde kleur als de romp.

De jalouziedeurkasten zijn te completeren met een uitgebreid programma aan accessoires. Als kastinhoud kan gekozen worden uit combinaties van legborden, uittrekframes en persoonlijk afsluitbare systeemladen.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Merk Drentea
  • Verpakking
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×