Drentea schuifdeurkasten
Omschrijving

Drentea schuifdeurkasten

De akoestische schuifdeurkast (XL) van Drentea biedt de unieke mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren. De schuifdeurkast (XL)heeft geperforeerde deuren met aan de binnenzijde akoestisch materiaal. Ook de achterwand is te voorzien van akoestische panelen. In een open kantoorconcept kan op deze manier een uiterst transparante, maar zeer functionele, werkomgeving gecreëerd worden. De akoestische kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder ook een dubbelzijdig toegankelijk model. Deze is uitstekend te gebruiken als ruimtedeler tussen diverse werkplekken, met dezelfde akoestische werking als de standaard akoestische kasten echter nu zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de kast.

De schuifdeurkasten (XL) zijn te completeren met een uitgebreid programma aan accessoires. Als kastinhoud kan gekozen worden uit combinaties van legborden, uittrekframes en persoonlijk afsluitbare systeemladen. Bij vrijstaande configuraties kan er gekozen worden voor de geperforeerde achterwand. Deze kan eenvoudig middels ‘click-verbinding’ gemonteerd worden.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

 

 

Offerte
  • Code
  • Merk Drentea
  • Verpakking
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×