Drentea skyline ruimtedeler
Omschrijving

Drentea skyline ruimtedeler

Skyline is een ruimtedeler, scheidingselement en voorziet in oneindig veel opberg- en archiveringsbehoeften. Een gekoppelde Skyline configuratie vormt visueel één gehele skyline zonder zichtbare wanden. Functioneel, flexibel qua indeling- en opstellings-mogelijkheden en modulair waardoor met combinaties in verschillende hoogtes elke skyline gecreëerd kan worden. Het eenvoudige ‘kliksysteem’ biedt eenvoud, snelheid en gemak.

Skyline elementen hebben geen voor- of achterzijde. Beide zijden kunnen worden voorzien van deuren, laden, open vakken of juist een afsluitend paneel. Daarmee is een opstelling met meerdere elementen van beide zijden toegankelijk te maken.Skyline heeft alle mogelijkheden in zich om akoestisch van waarde te zijn in een kantooromgeving. Door toepassing van volledig gestoffeerde binnen- en buitenpanelen en de XL-gaten in de deuren waarachter stof geplaatst wordt. De kleurstelling, uitvoering en materialisering van Skyline sluit volledig aan bij de andere Drentea bureau-, tafel-, en kastprogramma’s en vormen samen een compleet assortiment inrichtingscomponenten.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Merk Drentea
  • Verpakking
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×