König + neurath table bureau
Omschrijving

König + neurath table bureau

TABLE

ELEGANTE OPLOSSINGEN OP FUNCTIONELE BASIS

Het principe ‘draagvlak'. Lichtheid, elegantie en hoogwaardige materialen bepalen het design, stabiliteit en een doordacht concept de functionaliteit: het dragende element zowel van de T- als van de A-poot van TABLE is de verfijnd ogende dwarsbalk van aluminium, de tafel door zijn vleugelvorm een groot draagvermogen geeft. Voor werkplek en managementafdeling geldt: het TABLE tafelsysteem is altijd een esthetische en functionele oplossing. De T-poot modell valt niet alleen op door stijlvolle materialen en oppervlakken, maar ook door de eenvoudig te bedienen techniek – ongeacht of het de handmatige of de motorische hoogteverstelling betreft. De sierlijke A-poot met tafelbladen in alle formaten verleent de ruimte een geheel eigen stijl. Bijzonder sprekend: de combinatie van een duoblad met een aanbouwblad van glas of fineer. Het zijwandframe maakt door de schaduwvoeg een lichte en esthetische indruk. Onderscheiden met de Red Dot Design Award 2014.

  • De handmatige hoogteverstelling van 650 tot 890 mm wordt bediend via een hendel.
  • Bij tafels met motorische hoogteverstel-ling bedraagt de werkhoogte 650 tot 1.250 mm. De traverseloze constructie geeft volop beenruimte.
  • De motorische hoogteverstelling vindt plaats met behulp van digitale displays. Eenvoudiger is niet mogelijk.
  • Met het optioneel verkrijgbare meerdelige schuifblad is de bekabeling kinderlijk eenvoudig.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
Downloads
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×