Hawort 59 bureaustoel
Omschrijving

Hawort 59 bureaustoel

Haworth 59

Design en Functionaliteit

Haworth 59 is ontworpen door Simon Desanta in samenwerking met de Haworth Ontwerp Studio, de Haworth 59 bureaustoel heeft een essentieel en functioneel ontwerp.

Geïntegreerd.

De automatische gewichtsinstelling is Haworth's 'in-house' ontwikkeling en stelt nieuwe normen met betrekking tot ergonomie en zitcomfort vast. De Haworth 59 bureaustoel introduceert deze unieke oplossing bij de Haworth productportfolio. Het gewicht van de gebruiker wordt door de zitting overgebracht naar dit mechanisme die de druk van de rugleuning compenseert en zo het dynamisch zitten ondersteund.

Vele mogelijkheden.

Naast de hoogst functionele bureaustoel, biedt de Haworth 59 stoelenfamilie ook bezoekersstoelen met een 4-poots of slede onderstel en een conferentie stoel voorzien van een 5-teens onderstel.

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

 

Offerte
  • Code
  • Merk Comforto
  • Verpakking
  •   Beschikbaar
Downloads
Uit dezelfde productgroep
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×