desktop365v1-png_jpg.png

Online werkplek - Ideaal voor Thuiswerken

Altijd en overal toegang tot de eigen werkomgeving, met de online werkplek van Rosenboom is dit mogelijk. Met onze online werkplek in de Cloud kunnen jij en je collega’s altijd bij de bestanden die ze nodig hebben. Of je nou op kantoor, thuis of onderweg bent, met een internettoegang heb je altijd toegang tot de benodigde bestanden. Belangrijke bestanden blijven in de Cloud en worden niet gedownload naar je pc, laptop, tablet of smartphone. Vanuit de Cloud heb je toegang tot alle bestanden en applicaties. Hierbij kunnen ook agenda’s en e-mailaccounts altijd en overal worden gesynchroniseerd. 

Thuiswerken? De voordelen van een online werkplek

De online werkplek in de Cloud heeft een flink aantal voordelen voor jouw organisatie. Zo heb je geen virusscanner meer nodig, hoeven er geen back-ups gemaakt te worden en zorgen wij voor alle benodigde updates. Hierdoor zijn harde schijven en servers ook niet meer nodig.

computer.png

De online werkplek is een totaaloplossing voor iedere werknemer, inclusief licenties voor Windows en Microsoft Office 365. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om eigen applicaties in de oplossing te integreren. Op die manier is de online werkplek een snel start oplossing die voor iedere organisatie een uitkomst biedt om altijd en overal aan de slag te kunnen gaan.

Service van de online werkplek en kosten

Bij Rosenboom stellen wij service hoog in het vaandel. Vandaar dat je bij het afnemen van de dienstverlening ook altijd toegang hebt tot onze ICT ServiceDesk. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw software altijd up-to-date is en dat alle bestanden van jouw organisatie veilig zijn opgeslagen in een Private Cloud. Mocht er iets gebeuren met de apparatuur van je organisatie, bijvoorbeeld bij een brand, dan is dit geen probleem. Bestanden staan namelijk veilig opgeslagen.

 

Naast de servicevoordelen, verlaagt de online werkplek kosten die je organisatie maakt met betrekking tot IT. Doordat de gehele dienstverlening met een vast bedrag per maand werkt, worden kosten niet alleen lager, maar is er ook meer inzicht in de maandelijkse kosten. Per gebruiker wordt er een vaste prijs voor de online werkplek gerekend. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

                                                                                                                                                         

Klaar voor de toekomst met een online werkplek? Neem contact op!

Benieuwd naar een online werkplek voor jouw organisatie? Of ben je benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dit kan via het contactformulier maar mailen of bellen is ook mogelijk.
sales@rosenboom.nl of 036-5312744.

Online Werkplek
 • Volledige Virtuele Desktop
 • Email
 • Antispam
 • Altijd de nieuwste versie van Office
 • Back-up van data en email
 • Vanuit Nederland datacenter
Vanaf € 59,- per gebruiker
Te Combineren Met
 • Integratie van uw bedrijfsapplicatie 
 • Bedrijfsapplicatie via webpagina 
 • Veilig bestanden delen 
 • Two-Factor authenticatie 
 • Managed Voice Telefonie 
Vanaf € 80.- per gebruiker

Neem contact met mij op over de Online Werkplek

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×