Kopieerpapier Nautilus Super Wit 100% recycled

Waarom Nautilus Super Wit? Wil je echt een verschil maken en helpen het het mileu te sparen ga dan voor ons voordelige 100% recycled Nautilus Super Wit. Nautilus is één van de meest milieuvriendelijke papiersoorten op de markt, ISO14001 gecertificeerd. Door dat Nautilus 100% gerecycled is wordt de houtkap tot een minimum beperkt. Zo ben je als organisatie niet alleen kostenefficiënt bezig maar ook milieuverantwoord. Zakelijk printen kan namelijk een behoorlijke kostenpost zijn, zeker als hier onverantwoord mee wordt omgegaan. Bij Rosenboom zijn we ons hier zeer van bewust. Het Nautilus Super White 1s niet alleen zeer voordelig maar is ook een constante kwaliteit met een goede witheid van CIE150.

Premium 100% post-consumer recycled papier met een uitstekende witheid Voldoet aan strengste milieueisen Ter vervanging van Cocoon®  office/offset/preprint Zeer uitgebreide range A4/A3/folio,...
Premium 100% post-consumer recycled papier met een uitstekende witheid Voldoet aan strengste milieueisen Ter vervanging van Cocoon®  office/offset/preprint Zeer uitgebreide range A4/A3/folio,...

Kopieerpapier met mooie witte uitstraling en toch milieubewust printen? Ga voor Nautilus Super Wit Recycled!

Het kopieerpapier Nautilus Super Wit voldoet aan strengste milieueisen en is 100% recycled. Toch heeft het Nautilus uitstekende eigenschappen voor in een modern kantoor. Naast de mooie witheid is het stof gehalte laag,en heeft het een perfecte runnability. Het is dan ook voorzien van het BLI Performance certificaat (A4/A3) en ColorLok ® technologie.

Constante kwaliteit 100% recycled kopieerpapier mét de juiste normeringen en milieueisen

Het kopieerpapier Nautilus Super Wit is voorzien van 100% recycled papieren wikkel en van de volgende keuren en labels: CIE 150, FSC recycled gecertificeerd, EU Ecolabel, PCF, lScore van 81% (very good) op de WWF scorecard, BLI Performance certificaat (A4/A3), EN12281 (dry-toner), DIN6738 (archivering/veroudering), ISO9001 (kwaliteit), ISO14001 (milieu) & OHSAS18001 (gezondheid en veiligheid).

 

Offerte of proefvellen Nautilus Super Wit 100% recycled? Gebruik het formulier of bel ons direct op 036-5312744

Interesse in de zakelijke digitale printoplossingen van Rosenboom? Kom in contact!

Doordat we bij Rosenboom ruime ervaring hebben met diverse ICT- en print vraagstukken, weten we vaak de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast zien onze experts vaak slimme en effectieve oplossingen die verder gaan dan enkel het kostenplaatje, de milieuvriendelijkheid of de hoeveelheid printers die nodig zijn.
Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op. We denken graag met je mee. Je kan ons eenvoudig bereiken op 036-5312744 of mail ons via sales@rosenboom.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Almere voor een persoonlijk gesprek. De koffie staat klaar!

altijd de beste prijs

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×