Leitz WOW

Leitz WOW | Maak nu het verschil op jouw bureau

De breedte van het WOW assortiment wordt weerspiegeld in de enorme uitgebreide range kantoorartikelen. Of het nu gaat om een stille wandklok, gemakkelijk opvouwbare opbergdozen of nietmachines met gepatenteerde functies, elk product is beschikbaar in alle WOW kleuren.

Benieuwd naar de Leitz WOW range?

Leitz WOW is dé design range om jouw persoonlijkheid te laten zien en jouw eigen stijl te beleven. Met de inspirerende WOW producten komt er een einde aan al het grijs op ons bureau en zeggen wij JA tegen een kleurrijke, inspirerende werkplek. Show your colours met Leitz WOW

leitz wow t.png

Leitz WOW producten 

Opbergdozen WOW   

Aantrekkelijke range opbergdozen & tijdschriftcassetes voor archivering van dossiers, tijdschriften, cd's etc.

Click & Store WOW
Click & Store WOW

Leitz WOW Ordners  

Innovatieve ordner in levendige WOW-kleuren met dubbel kleureffect. Lichtgewicht materiaal en ergonomisch design voor eenvoudig gebruik van documenten.

Ordners WOW
Ordners WOW

Leitz WOW notitieboeken   

Prachtige lijn notitieboeken in opvallende kleuren voor het WOW-effect op je bureau. Past perfect bij de andere WOW-range producten.

 

Notitieboeken WOW
Notitieboeken WOW

Leitz WOW nietmachines   

Metalen nietmachines in opvallende WOW kleuren die jouw persoonlijkheid kunnen boosten. Voor dagelijks gebruik. Robuust en betrouwbaar.

 

Nietmachines WOW
Nietmachines WOW

Leitz WOW perforators   

Metalen perforators in opvallende WOW kleuren. Voor dagelijks gebruik. Robuust en betrouwbaar.

 

Perforators WOW
Perforators WOW

Leitz WOW Brievenbakjes  

De brievenbak van premium Leitz kwaliteit is uitgevoerd in opvallende, stijlvolle duokleuren of met glanzende metal  afwerking. Deze stevige brievenbak past perfect bij de andere producten uit de Leitz WOW rang

Brievenbakjes WOW
Brievenbakjes WOW

Leitz WOW Sorteer- en elastomappen  

De Leitz mappen van hoge kwaliteit, in levendige WOW-kleuren met dubbel kleureffect. Ideaal voor het bewaren van allerhande documenten en losse papieren.

Mappen WOW
Mappen WOW

Leitz WOW scharen​    

Opvallende en stijlvolle titanium kantoorscharen. Tweekleurig, met ergonomische greep. 

Scharen Leitz WOW
Scharen Leitz WOW

Leitz WOW Plakbandhouders​    

De plakbandhouder van premium Leitz kwaliteit is uitgevoerd in opvallende, stijlvolle duokleuren met glanzende afwerking. 

Plakbandhouders Leitz WOW
Plakbandhouders Leitz WOW

Leitz WOW Bureauaccessoires

De pennenhouder en Inductie oplader WOW zijn uitgevoerd in de opvallende, stijlvolle WOW duokleuren met glanzende afwerking.

Bureauaccessoires Leitz WOW
Bureauaccessoires Leitz WOW

Leitz WOW Thermobekers

Roestvrij stalen, isolerende beker met dubbele wand houdt je drank urenlang warm of koel. 

Leitz WOW Thermobekers
Leitz WOW Thermobekers

Ontdek de WOW kleur die bij jou past

Met kleur geef je niet alleen aan wie je bent, maar bij gebruik in je kantoor heeft het ook invloed op je humeur en productiviteit. Dus wat je stijl ook is, als je de kleurkeuze van jouw bureauaccessoires laat overeenkomen met je persoonlijkheid, dan helpt dat om je doelen te bereiken.

Presteren in een comfortabele werkomgeving

Wat zijn jouw verwachtingen van een ongedwongen en leuke werkomgeving? Zou het niet fijn zijn als dit een comfortabele oase is waar jouw creativiteit en prestaties worden geoptimaliseerd?

Met Leitz WOW wordt jouw werkplek een persoonlijke, comfortabele omgeving, waarin jij je goed voelt en jouw dagelijkse werkzaamheden nog leuker worden. Werken met de diversiteit aan WOW kleuren en producten is veel meer dan gewoon werken - het is ook een investering in jouw werk-privé balans.

Wees geïnspireerd

Met WOW heeft Leitz een showstopper gecreëerd. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe trend of je wilt een energieke sfeer creëren, dan zit je goed met WOW.

leitz_wow_feel_good_ 600x400.jpg
altijd de beste prijs

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×