Leitz Cosy | Make yourself at home

MAAK JE THUISKANTOOR GEZELLIGER MET COSY

Leitz Cosy is het perfecte assortiment voor jouw thuiskantoor. Door een stijlvol interieurontwerp te combineren met moderne organisatieoplossingen, krijg je de ideale sfeer in je thuiskantoor - of je nu een apart kantoor aan huis hebt of in de woonkamer werkt.

De dagelijkse mix van werk en privé zorgt ervoor dat onze werkdag overal kan beginnen en eindigen. Leitz Cosy combineert stijlvolle interieurideeën met slimme organisatieoplossingen. Dit innovatieve en veelzijdige assortiment is ideaal voor zowel thuis als op kantoor. Het minimalistische ontwerp en de uitnodigende matte kleuren zorgen voor een positieve omgeving, waar je ook bent!
Leitz   Binnenhuisarchitectuur en -organisatie | Leitz Cosy 

Leitz Cosy homeoffice .jpg
Brievenbakken Cosy

COSY BRIEVENBAKKEN

Brievenbakken Cosy
Ladenblokken Cosy

COSY LADENBLOKKEN

Ladenblokken Cosy
Opbergdoos Cosy

COSY OPBERGDOOS

Opbergdoos Cosy
Wandklokken Cosy

COSY WANDKLOKKEN

Wandklokken Cosy
Waterflessen Cosy Leitz

COSY WATERFLESSEN

Waterflessen Cosy Leitz
desktop pads Glas Cosy

COSY DESKTOP PADS

desktop pads Glas Cosy
Nietmachines Cosy Leitz

COSY NIETMACHINES

Nietmachines Cosy Leitz
Perforators Cosy leitz

COSY PERFORATORS

Perforators Cosy leitz
Dispensers Cosy Leitz

ZEEP/GEL DISPENSERS COSY

Dispensers Cosy Leitz
Pennenhouder Cosy Leitz

COSY PENNENHOUDERS

Pennenhouder Cosy Leitz
Plakbandhouder Cosy Leitz

COSY PLAKBANDHOUDERS

Plakbandhouder Cosy Leitz

MEER INTERESSANTE LEITZ COSY PRODUCTEN:

Cosy Notitieboek Leitz

NOTITIEBOEKEN COSY

Cosy Notitieboek Leitz
Cosy Elastomappen Leitz

ELASTOMAPPEN COSY

Cosy Elastomappen Leitz
Cosy Ordners Leitz

ORDNERS COSY

Cosy Ordners Leitz
Cosy Ringbanden Leitz

RINGBANDEN COSY

Cosy Ringbanden Leitz
Cosy Desktop Flipover Glas.jpg

DESKTOP FLIPOVERS COSY

Cosy Desktop Flipover Glas.jpg
Cosy insteekmappen Leitz

INSTEEKMAPPEN COSY

Cosy insteekmappen Leitz


 

ONTDEK DE PERFECTE MIX VAN WERK EN LEVEN

Organiseer jouw huis en maak het ontwerp van je interieur nog mooier! Leitz Cosy biedt een breed scala aan handige organisatieproducten - voor een opgeruimd huis en een goed geplande dag. De Leitz Cosy Design Serie past helemaal in deze tijd. Het minimalistische ontwerp en de uitnodigende matte kleuren zorgen voor een positieve omgeving, waar je ook bent! 
 

Bekijk de Leitz Cosy video! In 30 seconden een sfeervolle impressie van het Leitz Cosy assortiment.  >>>

Leitz Cosy | Make yourself at home

Essentiële producten voor een thuiskantoor

Een gestructureerde en georganiseerde thuiskantoorinrichting is essentieel voor de efficiëntie en jouw welzijn tijdens het werken vanuit huis. Apparatuur en accessoires moeten gemakkelijk toegankelijk zijn en op een vaste plaats staan. Uiteraard moet elke oplossing passen bij de inrichting van jouw thuiskantoor. De Leitz Cosy producten zijn uitermate geschikt om een positieve werkruimte te creëren.

Een integraal onderdeel van elke thuiskantoor zijn essentiële bureau-accessoires zoals nietmachines, perforators en ordners. Deze producten zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook belangrijk voor het ontwerp van jouw thuiskantoor. De prachtige kleuren en vormen van de nieuwe Leitz Cosy producten zijn gemaakt om moderne interieurconcepten te versterken.

Met ons brede assortiment accessoires voor thuiskantoren kan je jouw thuiskantoor helemaal naar eigen wens inrichten. Van telefoonopladers tot waterflessen of glazen whiteboards: de Leitz Cosy range is perfect om het hele kantoor in te richten en om je er in thuis te voelen. 

Rosenboom heeft naast Leitz Cosy producten ook perfecte oplossingen voor een ergonomisch verantwoorde werkplek. Voor thuis en op kantoor... Thuis is het helaas vaak anders als op kantoor. Géén goede bureaustoelen, verstelbare bureaus en een monitor op de juiste hoogte met een verstelbare monitorarm. Voor af en toe thuiswerken is dit niet zo'n probleem Voor af en toe thuiswerken is dit niet zo'n probleem. Wanneer we echter hele dagen, weken of zelfs maanden thuiswerken wordt het wel een probleem. Na een paar uur al begin je toch last te krijgen van pijnlijke schouders, rug en nek. Een eettafel en eetkamerstoelen zijn ook niet ontworpen om langer dan 1 à 2 uurtjes op te zitten.

Bekijk bijvoorbeeld eens de HomeFit, een elektrisch Zit/Sta bureau opgeborgen in een kastje! De mogelijkheden zijn legio. Neem gerust contact op de mogelijkheden, we geven graag en vrijblijvend advies!

 

Leitz Cosy office 3.jpg

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

altijd de beste prijs
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×