Scheidingswanden en Bureauschermen Care & Share van Legamaster

Legamaster click & share (2).jpg

Care & Share: meer dan alleen een veilige werkomgeving!

Een groot deel van alle werknemers die gewend is om op kantoor te werken, moet dit in de huidige situatie nu vaak vanuit huis doen. De wens om zo nu en dan toch naar kantoor te kunnen om vooral samen te werken  wordt steeds groter. Dit moet uiteraard wel veilig kunnen. Legamaster heeft daarom de Care & Share collectie geïntroduceerd.

Veilig samenwerken 

Een scheidingswand meer moet zijn dan een fysieke barrière tussen mensen. Natuurlijk moeten ze de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën effectief beperken, maar ze mogen geen barrière vormen tussen mensen. In plaats daarvan moeten ze ook de creativiteit stimuleren en de interactie tussen mensen vereenvoudigen door het ondersteunen van (formele en informele) informatiedeling, het hebben van een brainstorm en het samenwerken aan projecten. De Care & Share scheidingswanden en scheidingsschermen voor op het bureau zijn veelzijdige visualisatieborden. Terwijl werkgevers kunnen zorgen voor een veilige werkomgeving en optimale zorg voor de gezondheid van hun medewerkers, kunnen de mensen die op kantoor werken de wanden gebruiken om aantekeningen te maken, hun ideeën te delen en samen te werken met hun collega's - op een veilige afstand.

 

Legamaster care & share scheidingswand.jpg

Scheidingswanden & Dubbelzijdige whiteboards verrijdbaar Care & Share
 

259,50
314,00 incl. btw
Informeer naar levertijd
107209610 / per stuk
329,50
398,70 incl. btw
Informeer naar levertijd
107209620 / per stuk
329,00
398,09 incl. btw
Informeer naar levertijd
107204720 / per stuk
385,00
465,85 incl. btw
Informeer naar levertijd
107204910 / per stuk
450,00
544,50 incl. btw
Informeer naar levertijd
107204710 / per stuk
475,00
574,75 incl. btw
Informeer naar levertijd
107204810 / per stuk
11,95
14,46 incl. btw
Informeer naar levertijd
107208100 / per stuk

Plexiglas scheidingswanden en scheidingsschermen voor op het bureau
 

99,95
120,94 incl. btw
Informeer naar levertijd
107209650 / per stuk
110,00
133,10 incl. btw
Informeer naar levertijd
107209630 / per stuk
119,50
144,60 incl. btw
Informeer naar levertijd
107209640 / per stuk

Mix & match je scheidingswanden & visuele communicatie

De premium borden uit de Care & Share collectie zijn gemaakt om te combineren. De collectie bestaat uit mobiele scheidingswanden met een oppervlak van plexiglas of een whiteboard oppervlak. Daarnaast zijn ze perfect te combineren met onze workshop boards. Op deze manier kunt u zelf kiezen welke combinatie voor uw situatie de beste oplossing biedt. Doordat de scheidingswanden ook gebruikt kunnen worden voor visuele communicatie blijft deze oplossing ook in de toekomst bruikbaar!
 

LegaMaster Care & Share VIDEO   >>>

New media

Dubbelzijdige whiteboards

De dubbelzijdige magnetische scheidingswanden met een whiteboard-oppervlak zijn een perfecte oplossing om een veilige omgeving te creëren voor uw (stand-up) vergadering of brainstormsessie. Met deze mobiele whiteboard wanden bent u in staat om overal te vergaderen en met meerdere mensen tegelijk samen te werken op een gepaste afstand. U kunt eenvoudig meerdere borden aan elkaar koppelen om elke ruimte snel aan te passen aan uw behoeften. Deze whiteboards kunnen ook dienen als een beschermende scheidingswand tussen bureaus om de privacy te vergroten en het infectierisico te verminderen. Om te visualiseren kan er direct op het oppervlak van het bord geschreven worden en magneten worden gebruikt om documenten te bevestigen. Hang flipoverpapier op of maak een overzicht met verdeeltape en Magic-Chart Notes. Whiteboards zijn zeer eenvoudig te reinigen. Vooral whiteboards met een glad, niet-poreus geëmailleerd oppervlak. Ze zijn zo ontworpen dat de groei en voortplanting van bacteriën en ziektekiemen wordt voorkomen.

Dubbelzijdige whiteboards Legamaster .jpg


Legamaster Reiniging en Accessoires

Natuurlijk heeft u ook accessoires nodig zoals markers, magneten en schoonmaakmiddelen als u op de scheidingswanden wilt visualiseren. Naast een breed scala aan individuele accessoires bieden wij ook accessoiresets aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of er überhaupt wel (schone) accessoires zijn.

Na elk gebruik raden we aan om het oppervlak onmiddellijk te reinigen met een geschikt reinigingsmiddel zoals deze wegwerpdoekjes die in een handige dispenser worden geleverd. Een alternatief is het gebruik van een reinigingsspray. Voor het beste resultaat combineert u de reinigingsspray met een microvezeldoekje om het oppervlak optimaal te reinigen.

Legamaster Reiniging en Accessoires.jpg

Care & Share assortiment - Alle kenmerken in één oogopslag

care & share assortiment overzicht t.jpg

LegaMaster producten bestel je voordelig en snel bij Rosenboom

Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 60 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie. Ergonomie, duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en een aantrekkelijk functioneel ontwerp kenmerken onze visie.
Rosenboom is al tientallen jaren dealer van LegaMaster en specialist in LegaMaster producten. Vraag naar de mogelijkheden, we helpen je graag!

Legamaster
 

Montage: Rosenboom heeft eigen monteurs voor montage beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden. Wij adviseren ook graag ter plekke. Bel voor een afspraak! 036-531 27 44.

 

Vragen over Care & Share van LegaMaster? Neem contact op!

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×