ERVAAR KATRIN TOILETPAPIER EN DISPENSERS | Een wereld van frisheid en gebruiksgemak

Katrin Luchtverfrissers – Breng frisheid en comfort in uw toiletruimte

In openbare toiletten zijn onaangename geuren vaak aan de orde van de dag. Hierdoor voelen gebruikers zich meestal ongemakkelijk bij het bezoeken van het toilet. Onaangename geuren wekken vaak de suggestie van een gebrek aan hygiëne, netheid en respect voor de bezoeker. Met de juiste oplossing, bestaande uit op elkaar afgestemde hygiënepapieren en dispensersystemen, aangevuld met hoogwaardige en verfrissende geuroplossingen, maakt u van uw toiletruimte een bijzonder aangename ervaring voor de gebruiker. Met de geuren en zepen van Katrin brengt u frisheid en comfort in uw toiletruimte.

Bestel bij Rosenboom en vermijd lange levertijd en hoge verzendkosten. Bij Rosenboom wordt je bestelling al gratis afgeleverd bij een orderbedrag van slechts € 35.-! Levering gewoonlijk binnen in één werkdag. 

 

Katrin hygiene wereld van frisheid.jpg

Katrin luchtverfrisser dispensers & vullingen - Passend voor de geurwerelden van Katrin
 

Katrin Luchtverfrisser Dispenser van ABS kunststof in zwart. Passief systeem met verbeterde natuurlijke luchtstroom. Werkt zonder drijfgassen. Kan aan de muur worden bevestigd. Geen...
Katrin Luchtverfrisser Dispenser van ABS kunststof in Wit. Passief systeem met verbeterde natuurlijke luchtstroom. Werkt zonder drijfgassen. Kan aan de muur worden bevestigd. Geen beveiligingssleutel...
25,00
12,63
excl. btw
De uitstraling van uw toiletruimte wordt versterkt door het design gecombineerd met een verrassende geurbeleving. Hoge kwaliteit geuren die samengesteld zijn om ongewenste geuren effectief en...
25,00
excl. btw
De uitstraling van uw toiletruimte wordt versterkt door het design gecombineerd met een verrassende geurbeleving. Hoge kwaliteit geuren die samengesteld zijn om ongewenste geuren effectief en...
25,00
excl. btw
De uitstraling van uw toiletruimte wordt versterkt door het design gecombineerd met een verrassende geurbeleving. Hoge kwaliteit geuren die samengesteld zijn om ongewenste geuren effectief en...

Katrin Luchtverfrissers - Met de geuren van Katrin brengt u frisheid en comfort in uw toiletruimte

Dompel u onder in onze drie geurwerelden en ervaar de geur van verse bloemen van „Sunny Garden“, de koele bries van „Arctic Breeze“ of gewoon de zuiverheid van „Pure Neutral“. 

  • Arctic Breeze – De koele en verfrissende bries „Arctic Breeze“ brengt een koele en verfrissende bries in uw toiletruimte en geeft het bezoek aan de belangrijkste plek op de wereld een bijzondere ervaring van kou en schoon wasgoed. 
  • Sunny Garden – Een zomerse bloemengeur Katrin „Sunny Garden“ geeft uw toiletruimte een heerlijke bloemengeur die elke bezoeker als aangenaam zal ervaren.
  • Pure Neutral – Puurheid zonder geur Met Katrin „Pure Neutral“ geeft u de toiletruimte een schone en hygiënische beleving die onaangename geuren eenvoudig neutraliseert

Katrin - Behoudt het milieu voor toekomstigte generaties

De Katrin producten gecertificeerd met het Europese eco-label „EU Ecolabel“ en het Scandinavische eco-label „Nordic Ecolabel“.

  • HET NORDIC ECOLABEL - Het Nordic Ecolabel of Nordic Swan is het officiële duurzaamheidskeurmerk voor de Noordse landen, dat door de Noordse Raad van Ministers is ingevoerd.
  • HET EU ECOLABEL - Het EU-Ecolabel of EU Flower is een vrijwillig systeem van milieukeurmerken dat in 1992 door de Europese Commissie is ingesteld.
  • FSC EN PEFC - FSC en PEFC zijn twee verschillende bos/houtcertificeringsorganisaties: FSC = Forest Stewardship Council / PEFC = Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes.

Katrin Green & Clean Video

Katrin is clean & green

Katrin Hygiëne Oplossingen – Producten voor de professionele gebruiker

Katrin is de specialist voor frisse, behaaglijke en functionele openbare toiletruimten en werkplekken in bedrijven, hotels, scholen, restaurants en gezondheidszorg. De „professionele” oplossingen voor hygiëne van Katrin brengen de meest uiteenlopende uitdagingen tot een goed einde. Zij staan voor het perfecte evenwicht tussen spaarzaamheid, verantwoordelijkheid en milieuvriendelijkheid. Het productenprogramma omvat niet alleen handdoeken, toiletpapier, huishoudelijke doeken en professionele poetsdoeken, maar ook dispensersystemen, zepen en toebehoren. Wij helpen u graag een omgeving te creëren waarin u zich thuis voelt, ook al bent u niet thuis. Wij willen een bijdrage leveren aan een schone, frisse en verzorgde uitstraling van uw omgeving. Want uw welbehagen en veiligheid zijn voor ons van belang. Eenvoudiger voor iedereen Wij zorgen er niet alleen voor dat alle producten voldoen aan de professionele eisen op het gebied van hygiëne, maar dat ze zelfs nu al zijn afgestemd op de toekomstige EU richtlijnen voor openbare ruimten. Onze innovatieve producten, onze vak- en marktkennis en de leveringszekerheid helpen u bij een perfecte inrichting en verzorging van toiletruimten, werkplekken en faciliteiten voor gasten. Bovendien is ons Inclusieve Design (= design dat rekening houdt met de verschillende gebruikersgroepen) gericht op de behoeften van alle gebruikersgroepen en niet uitsluitend op die van een bepaalde groep. Dit maakt het gebruik door kinderen, oudere mensen, slechtzienden en servicepersoneel eenvoudiger, eenvoudiger dus voor iedereen. Bovendien zijn onze producten gecertificeerd met het Europese eco-label „EU Ecolabel“ en het Scandinavische eco-label „Nordic Ecolabel“.

 

Vragen over Katrin Hygiëne producten? Neem contact met ons op! sales@rosenboom.nl of 036-531 24 44

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×