Screen Shot 2018-05-01 at 11.39.16.png

IT Beveiliging

Hoewel de veiligheid van uw endpoints en servers nooit 100% te garanderen is, zorgt een gedegen IT beveiliging er wel voor dat de gegevens en apparaten van jouw organisatie aanzienlijk minder risico lopen. Immers, voorkomen is beter dan genezen als het gaat om de beveiliging van jouw bedrijfsnetwerk. Door een zorgvuldige combinatie van producten en diensten zorgen de IT professionals van Rosenboom ervoor dat de veiligheid van jouw “kroonjuwelen” aanzienlijk verhoogd wordt.

Het belang van een gedegen IT beveiliging

De meeste bedrijven maken wel gebruik van één of meerdere vormen van IT beveiliging, vaak in de vorm van een traditioneel antivirusprogramma. Helaas voldoen deze veelal allang niet meer aan de huidige risico’s met betrekking tot ICT security. De huidige stortvloed aan malware en ransomware, zoals Wannacry en Petya, zorgt ervoor dat traditionele beveiligingen vaak achter de feiten aan lopen. Om ervoor te zorgen dat jouw organisatie zo min mogelijk risico loopt is een gedegen IT beveiligingsplan niet langer een luxe, maar een must. De IT professionals van Rosenboom kunnen je hierbij helpen.

De IT beveiliging van jouw organisatie verbeteren

Om de IT beveiliging van jouw organisatie te verbeteren beginnen onze professionals met het in kaart brengen van de huidige IT infrastructuur. Denk hierbij niet alleen aan pc’s, laptops en servers, maar ook aan smartphones, thermostaatklokken, printers, switchen, externe harde schijven, projectieschermen en koelkasten. Steeds meer apparaten zijn verbonden met het (bedrijfs)netwerk. Deze apparaten kunnen vaak niet worden beveiligd door middel van traditionele antivirussoftware.

Bij Rosenboom werken we met een compleet portfolio aan producten en diensten waarmee we een gedegen IT beveiligingsplan opstellen. Hiermee kunnen we helpen om de risico’s ten aanzien van cybercriminaliteit te minimaliseren. Stel malware slaagt erin om uw beveiligingsmechanismen te omzeilen, dan kunnen wij helpen met het herstellen van de situatie.

De juiste ICT security dient op verschillende niveaus te worden aangepast, te weten:

  • Creëer bewustwording
  • Implementatie van de juiste combinatie van beveiligingsoplossingen
  • Zorg voor de juiste monitoring, zodat je snel kan reageren op bedreigingen
  • Zorg voor een gedegen herstelplan

Meer weten over onze IT beveiliging? Neem eenvoudig contact op!

De IT beveiliging van jouw organisatie naar het volgende niveau brengen? Neem eenvoudig contact op met de specialisten van Rosenboom. Vul het contactformulier hier rechts in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met ons op. Bellen kan ook naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl.

Managed Antivirus
Geschikt voor Windows, Android en IOS
 
Centraal beheerd en gemonitord 
 
Extreem lage belasting van uw systemen 
 
Zeer snelle dagelijkse scan
 
Altijd up-to-date
 
Per maand opzegbaar
 
Meer informatie
Cyber Alarm
Monitort verkeersstromen real time
 
Controleert alle netwerkapparaten 
 
Directe notificatie bij gevaar 
 
Onzichtbaar voor hackers 
 
Altijd up-to-date
 
Maandelijkse rapportage 
 
 
 
Meer informatie
Managed AntiSpam
En e-mail beveiliging 
 
Stopt 98% van de Spam
 
Detecteert en stop Phishing mail 
 
Scant virussen in uw e-mail 
 
Stopt gevaarlijke e-mail nog voordat het uw netwerk bereikt 
 
Inclusief ondersteuning 
Meer informatie
Two-Factor
Two-Factor authenticatie 
 
Extra beveiliging 
 
Per gebruiker aan / uit zetten 
 
Beveiligt toegang tot het netwerk en de bedrijfsapplicatie 
 
Werkt ook met web-applicaties 
 
Inclusief ondersteuning 
 
Meer informatie

Managed Antivirus

 

Onze Managed Antivirusoplossing is anders dan de traditionele antivirussoftware. Endpoints worden voorzien een zogenaamde Agent die niet zoals de traditionele oplossingen, uw systeem nauwelijks belasten.

Een volwaardige scan wordt dagelijks uitgevoerd zonder dat u het merkt en duurt vaak maar 2 minuten. Dat is 10x sneller dan traditionele Antivirussoftware.
Updaten is niet meer nodig omdat bedrijgingen vanuit het Internet worden gecontroleerd.

Beschermd niet alleen tegen besmetting van bestanden en email maar controleert ook de website die u bezoekt op betrouwbaarheid.

 

Cyber Alarm

 

Met Cyberalarm wordt het netwerk 24/7 gescand op bedreigingen.

Dit kunnen bijvoorbeeld besemttingen zijn die nog niet door de antivirussoftware worden herkent. Maar de bedreigingen kunnen ook afkomen van andere apparatuur zoals klokthermostaten, printers of switches waar geen antivirussoftware op draait.
Cyber Alarm controleert het netwerk op afwijkend gedrag en sttur onmiddelijk een alarm. waardoor u in staat bent direct de juiste maatrgelen te treffen.

Cyber Alarm is een belangrijk onderdeel ten aanzien van de Meldplicht Datalekken en GDPR.

Managed AntiSpam

 

Onze Cloud Antispam oplossing zorgt er voor dat alle email wordt gecontroleerd op SPAM en virussen alvorens deze uw netwerk / mailserver bereikt.
 

Alle e-mails die u ontvangt via uw domeinen en mailboxen worden omgeleid via onze server in ons datacenter. Hier worden uw e-mails uitvoerig gescand, waar ze na controle afgeleverd worden op uw eigen mailserver.
 

Ongeveer 95% van de email die u normaal ontvangt, bestaat uit spam en wordt  door ons geblokkeerd.
 

 

 

Two-Factor Authenticatie

 

De veiligheid van het netwerk is voor een groot deel afhankelijk van een gebruikersnaam en wachtwoord. Als deze gegevens in handen komen van kwaadwillende dan is het eenvoudig om toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens.

Om afhankelijkheid van gebruikersnaam en wachtwoord te voorkomen kan een zogenaamde Multifactor Autentication oplossing worden geïmplementeerd. Hiermee wordt een tweede authenticatie  stap geïmplementeerd om toegang te krijgen tot systemen.

Na het invoeren van de gebruikersnaam en wachtwoord, vraagt het systeem dan om een verificatie. Dit kan doordat het systeem om een extra code vraagt die naar de mobiele telefoon van de specifieke gebruiker wordt gestuurd

 

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×