yealink 1.jpg

Maak thuiswerken eenvoudig met Yealink

Volgens onderzoek is thuiswerken efficiënter, maar thuis heb je slechts een laptop met VPN verbinding en een mobiel, hiermee kun je prima met één collega overleggen. Maar worden het meer dan één collega is het al snel lastig. Ook het op afstand deelnemen aan een meeting gaat met alleen je laptop of mobiel moeilijk. Vaak heb je namelijk last van slechte beeld- en audiokwaliteit, welke beide de productiviteit van de meeting verminderen.

Verhoog je productiviteit met Yealink

Met de producten van Yealink heb je geen last meer van dit soort problemen. Alle producten zijn eenvoudig aansluitbaar en beschikken over een uitstekende audio/video kwaliteit. Met deze oplossingen kun je professioneel deelnemen aan een meeting op afstand. Bestel ze nu en verhoog eenvoudig de productiviteit van jouw team.

Rosenboom heeft de perfecte producten voor thuiswerken voor jou geselecteerd.jpg
De Yealink CP900 is een premium, draagbare USB / Bluetooth-luidsprekertelefoon, ideaal voor vergaderruimtes / vergaderruimten, persoonlijk gebruik en onderweg en onderweg. De compacte speakerphone...
Yealink UH33-USB is een professionele headset met een over-het-hoofdstijl die achtergrondgeluid elimineert en u helpt om in uw concentratiezone en focus te komen. In combinatie met...
97,00
excl. btw
De CP700 USB speakerphone is ideaal voor meetings en bij persoonlijk gebruik, privéruimtes en voor onderweg Perfect voor elke accountmanager. De CP700 werkt effectief samen met jouw laptop. Hij is...
343,95
excl. btw
De Yealink UVC30 Rooms camera is perfect in te zetten in de kleinere vergaderruimtes. Dankzij een breedtebeeld van 120 graden en auto framing functionaliteit, geeft deze intelligente webcam jouw...

De ideale thuiswerk oplossing van Yealink bestaat uit:

De CP900 en CP700 zijn beide portable speakerphones welke op vele SIP platformen zijn te gebruiken daarnaast zijn ze ook gecertificeerd voor Microsoft Teams. Koppel de speaker eenvoudig aan jouw laptop/computer via Bluetooth 4.0 of een USB kabel. Beide speakers hebben een uitstekende batterijduur en microfoon. Vergaderen op afstand was nog nooit zo gemakkelijk.

Naast de speakerphones is ook de de UVC30 Room, de premium USB-camera van Yealink, perfect voor thuis- of flexwerk oplossing.  Daarnaast heeft de USB camera gezichtsherkenning en kan hij automatisch kaderen, welke beide zorgen voor een optimale gebruikservaring.

Liever alles in één?

De UVC30 is er ook in een desktop variant, waarbij de microfoon is ingebouwd. Met deze oplossing heb je een 2 in 1, je heb namelijk geen extra microfoon nodig. De USB camera biedt een haarscherp beeld met ultra HD 4K-resolutie en autoframing. Met de flexibele clip bevestig je hem snel en eenvoudig op elk computerscherm.


Datasheets

Ja, neem contact met mij op over Yealink thuiswerk producten

Aanhef:


 

Kom in contact over onze Voice en Video oplossingen 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ICT, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om ICT beheer, Cloud, Printing of Voice-  en Videoconferentie systemen, wij hebben voor iedere organisatie een passende oplossing. U kunt ons telefonisch bereiken op 036 5290808  of stuur een email naar sales@rosenboom.nl. Wij kijken er naar uit om ook jouw organisatie van een passende videoconferentie-oplossing te voorzien.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×