ICT Beheer in Almere

Als je op zoek bent naar ICT beheer in Almere of omstreken, dan zit je bij Rosenboom helemaal goed. Voor ons professionele ICT team is geen uitdaging te groot en zij bijten zich graag vast in jouw ICT vraagstukken. Waar jij door de bomen het bos niet meer ziet, houden onze technici het overzicht. Onze technici raken geboeid van elk ICT probleem. Hun nieuwsgierigheid wordt geprikkeld, hun oplossingsdrift aangemoedigd, hun passie gewekt. Benieuwd wat Rosenboom ICT Almere voor jou kan betekenen? We leggen je graag alles uit over onze ICT dienstverlening.

Proactief beheren van jouw ICT systemen met ICT beheer van Rosenboom

De ICT technici van Rosenboom hebben liever geen haperende ICT systemen. Net als jij. Daarom richten we ons ICT beheer graag zoveel mogelijk proactief in. Dat begint ermee dat we jouw ICT systemen altijd up-to-date houden. En het betekent dat we de prestaties van jouw ICT systemen periodiek of permanent monitoren, zodat we vaak al eerder dan de gebruikers een probleem zien aankomen en kunnen ingrijpen nog voordat het voelbaar wordt. Veel van die monitoring vindt plaats door superintelligente ICT software die 24/7 operationeel is en dus ook buiten kantoortijden een oogje in het zeil houdt. Op die manier zorgt ons ICT beheer ervoor dat jij altijd kan doorwerken.

De ServiceDesk van Rosenboom ICT Almere

Als je kiest voor ICT beheer Almere van Rosenboom, dan krijg je één contactpunt voor al je vragen. Of voor de hulpvragen van al je medewerkers. Dat is gemakkelijk! Over de software, de ICT verbindingen of de apparaten. Onze ICT ServiceDesk is er niet alleen voor het oplossen van ICT vraagstukken, maar functioneert ook als verbindingspunt. Bijvoorbeeld: printen vanuit een bepaald programma werkt niet. Is het nu het programma, de verbinding of de printer? Wij zoeken het uit en lossen het op. Zit het probleem bijvoorbeeld in het programma of de applicatie? Dan nemen wij contact op met de leverancier ervan. Daarnaast voert onze ICT ServiceDesk ook updates van programma’s en applicaties uit. Zo nemen wij als ICT partner zoveel mogelijk werk voor je uit handen.

De kosten van ICT beheer ten opzichte van de opbrengsten

Zoals aan alles hangt ook aan ICT beheer van Rosenboom een prijskaartje. Natuurlijk geen duur prijskaartje. En dit is het prijskaartje: de kosten van proactief ICT beheer zijn lager dan die van reparatie. Plus dat je weet waar je aan toe bent: een vast bedrag per maand per gebruiker. Simpel, eerlijk en geen onvoorziene verrassingen. Zo zorgt Rosenboom ervoor dat je inzicht hebt in de kosten van ons ICT beheer in Almere en omstreken.

Snelle en efficiënte dienstverlening met ons ICT beheer

Een ICT-omgeving volledig uitsluiten van verstoringen is een utopie. Het snel en efficiënt verhelpen van deze verstoringen is dan een must. Om die reden levert Rosenboom een professionele ICT ServiceDesk. De ICT servicedesk geeft de medewerkers een direct contact in geval van een storing of vraag op ICT-gebied. Het kennisniveau van de servicedesk is dusdanig hoog dat storingen effectief en structureel worden verholpen. Dit vergroot de productiviteit van jouw medewerkers. Zo betaalt ons ICT beheer in Almere en omgeving zich vanzelf terug. Bij ICT-dienstverlening speelt niet de techniek de belangrijkste rol maar de communicatie. Op de ServiceDesk is klantcommunicatie daarom een van de belangrijkste speerpunten. Als een van de weinige ICT bedrijven in Almere kunnen wij je zo optimaal van dienst zijn met snelle en efficiënte ICT dienstverlening.
 

Benieuwd naar ICT beheer van Rosenboom? 

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen met ons ICT beheer in Almere? Neem contact op met Rosenboom en we gaan graag om tafel om jou van een maatwerkoplossing te voorzien. Voor zowel ICT beheer van MKB-bedrijven, als van multinationals, wij kunnen je een passende oplossing bieden met onze ICT dienstverlening.
Contact opnemen kan door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk is het ook mogelijk ons telefonisch of per mail te bereiken. Bellen kan naar 036-5312744 en mailen naar sales@rosenboom.nl.

Wij kijken er naar uit om ook jouw organisatie van een passende ICT beheer oplossing te voorzien.
 

Aanhef:

ICT Beveiliging

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de ICT-Infrastructuur. Flexibiliteit, schaalbaarheid en altijd en overal toegang. 

 

Dit levert de nodige beveiligingsuitdagingen op. Samen kijken wij met u naar de gewenste functionaliteit maar verliezen daarbij de veiligheid nooit uit het oog.

 

 

Patch Management

Dit is een term die staat voor het up-to-date houden van uw ICT-Omgeving. Dit heeft niet alleen betrekking op de bekende Windows updates, maar wat dacht u van de ovrige applicaties en apparatuur zoals Wifi Access Points, Switches, Printers, Firewalls. 

 

Al deze componenten maken deel uit van uw ICT-Omgeving en zijn allemaal kwetsbaar als het gaat om veiligheid. 

ICT Applicatiebeheer

Waar veel andere ICT-Partijen afhaken gaan wij eens stapje verder. 

 

U kunt bij ons terecht voor het beheer van uw bedrijfsapplicaties. voor zeer specifieke applicaties werken wij samen met uw applicatieleverancier. 

 

Zo wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd. 

ICT Monitoring

Met ons geavanceerde monitoring-systeem houden wij uw systemen nauwlettend in de gaten en zijn wij in veel gevallen in staat om in te grijpen voordat er problemen kunnen onstaan. 

 

Met dit systeem kunnen we tevens beheertaken automatiseren en uitvoeren op tijden waarop u zo min mogelijk hinder ondervind. 

 

ICT Helpdesk

Onze ICT servicedesk in Almere staat 24/7 voor u klaar. Welke vraag u ook heeft. Of het nu gaat om een vraag over uw bedrijfsapplicatie, printer of laptop. U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers. 

 

Via ons servicedesk ICT systeem heeft u altijd inzicht in het verloop en de status van uw vraag of incidentmelding. 

Frank Pietersma

Senior Consultant ICT

‘Als chief technology officer ben ik de eindverantwoordelijke voor de afdeling techniek binnen  ict. Engineers en klanten kunnen bij mij terecht met hun technische vragen. Als bedrijf hebben we een goede naam opgebouwd. Daar mogen we best trots op zijn. De synergie binnen Rosenboom geeft energie.’

036-5290808     f.pietersma@rosenboom.nl

 

 

 

 

 

 

frank-pietersma rosenboom.png
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×