HomeFit Thuiswerkplek | Elektrisch Zit/Sta bureau opgeborgen in een kastje

HomeFit is een zit/sta-bureau en kast in één. Zo kun je werken in je woonkamer met de kwaliteit van werken zoals je die op kantoor gewend bent.

HomeFit zit-sta bureau t.jpg

Van kastje naar werkplek

We werken met z’n allen meer vanuit huis. Heb je de luxe van een aparte (werk)kamer, dan kies je waarschijnlijk voor een verstelbaar bureau en een goede bureaustoel. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor zo’n thuiswerkplek. Daarom hebben we HomeFit©! Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit© niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit naadloos in iedere woonkamer past.

Transformatie

De transformatie van het kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. 
De handige opberggoot in het kastje, biedt ruimte aan werkgerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap.

HomeFit Basiskleuren | Korte levertijd!

HomeFit elektrisch zit-/sta-bureau opgeborgen in een kastje Wit
837,00
ex. btw
HomeFit elektrisch zit-/sta-bureau opgeborgen in een kastje Eiken Natuur
837,00
ex. btw
HomeFit© Zwarte romp en top met werkblad van eiken natuur
745,00
ex. btw

Bekijk de video en ervaar hoe je eenvoudig professioneel thuis kunt werken met de unieke HomeFit.

HomeFit past bij ieder interieur

Door de vele kleurenmogelijkheden past HomeFit© namelijk bij iedere inrichting. Moderne inrichting? Kies dan voor een volledig witte of zwarte variant. Landelijk? Dan past de eiken natuur versie wellicht beter. Retro? HomeFit© is ook leverbaar in trendkleuren zoals bijvoorbeeld henna, taupe of mint.

Net als op kantoor, is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken. Aan de keukentafel is dit vaak niet mogelijk. HomeFit© is dé professionele werkplek voor thuis; volledig elektrisch in hoogte te verstellen waardoor je zittend én staand aan de juiste hoogte kunt werken. Door het compacte formaat is er altijd wel een plekje in de woonkamer te vinden waar HomeFit© tot z’n recht komt.

Omdat we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit© in de basiskleuren zo spoedig mogelijk bij je thuis. Informeer naar de actuele leverdata.

Hoe maken wij gezond thuiswerken mogelijk?

Wij leveren een compleet ingerichte werkplek thuis. Voor permanente aanschaf maar ook voor als het maar tijdelijk nodig is! Alles geheel naar wens uitgevoerd en voorzien van alle essentiële accessoires.

Denk aan je gezondheid en vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op met Rosenboom en laat je adviseren. Email naar sales@rosenboom.nl of bel 036-5312744.

Voorkom thuiswerkklachten met HomeFit

thuiswerken klachten.jpg
HomeFit zit-sta bureau.jpg
HomeFit kleuren 3.png

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

altijd de beste prijs
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×