Kopieerpapier A4 Wit Opportunity Palletaanbieding

Kopieerpapier A4 Wit Opportunity PECF

De paperless office ten spijt; papier blijkt onmisbaar in vrijwel elke werksituatie. Het motto van Rosenboom is dan ook: Druk met mate en stem je apparatuur en papiergebruik af op je behoefte. Wil je echt besparen op de printkosten ga dan voor ons goedkope kopieerpapier Opportunity PEFC! Zo ben je als organisatie niet alleen milieuverantwoord, maar ook kostenefficiënt bezig. Zakelijk printen kan namelijk een behoorlijke kostenpost zijn, zeker als hier onverantwoord mee wordt omgegaan. Bij Rosenboom zijn we ons hier zeer van bewust. Het Kopieerpapier Opportunity PEFC is niet alleen zeer voordelig maar is ook een constante kwaliteit met een goede witheid van CIE150.

Vanaf
2,29
2,77 incl. btw
Informeer naar levertijd
10557431 / per

Offerte voor ons goedkope kopieerpapier Opportunity? Gebruik het formulier of bel ons direct op 036-5312744

Goedkoop kopieerpapier en toch milieubewust printen? Grijp je kans met Oppertunity!

Het kopieerpapier A4 Wit Opportunity PECF is 75grs. Voor 75 grams kopieerpapier zijn minder grondstoffen nodig zoals water en papierpulp bij de productie. Bj grote volumes is dat op jaarbasis een enorme afname in grondstoffen. Toch voelt het kopieerpapier Opportunity als een 80grs kwaliteit en is door de speciale opdikking uitermate geschikt voor standaard afgestelde printers en kopieermachines.

Constante kwaliteit goedkoop kopieerpapier mét de juiste normeringen en milieueisen

Het kopieerpapier A4 Wit Opportunity is voorzien van papieren wikkel en van de volgende keuren en labels: ECF, ISO 14001, 100% PEFC, ISO 9706, ISO 9001, OHSAS 18001, Gramgewicht 75 grs, Dikte 102 µm, De witheid is CIE150.

Interesse in de zakelijke digitale printoplossingen van Rosenboom? Kom in contact!

Doordat we bij Rosenboom ruime ervaring hebben met diverse ICT- en print vraagstukken, weten we vaak de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast zien onze experts vaak slimme en effectieve oplossingen die verder gaan dan enkel het kostenplaatje, de milieuvriendelijkheid of de hoeveelheid printers die nodig zijn.
Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op. We denken graag met je mee. Je kan ons eenvoudig bereiken op 036-5312744 of mail ons via sales@rosenboom.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor in Almere voor een persoonlijk gesprek. De koffie staat klaar!

altijd de beste prijs

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×