Felt Tub Cocon stoel Vepa
Omschrijving

Felt Tub Cocon stoel Vepa

Felt Tub | Wegkruipen in je eigen cocon

Even tijd voor jezelf, afgesloten van de buitenwereld in je eigen cocon. Weggekropen in een warm hoekje van de Felt Tub nestel je jezelf in het comfortabele kussen om lekker te lezen, te bellen of te werken. 

Je eigen cocon
Het gebruikte PET-vilt heeft een akoestische werking waardoor het omgevingsgeluid wordt gedempt tot een zacht geroezemoes. Al lezend of werkend vergeet je de tijd en de plek waar je je bevindt. Want ook voor het opladen van je telefoon, laptop of tablet hoef je de stoel niet uit te komen. Er is een stopcontact en een USB-poort aan de binnenkant van de kuip bevestigd. Om het niet te donker te maken is de Felt Tub alleen beschikbaar in lichtgrijs PET-vilt én kan de stoel worden uitgevoerd met verlichting.

Stoer uiterlijk
Om niet te hoeven lijmen worden de twee symmetrische PET-vilt helften van de fauteuil met elkaar verbonden door middel van schroeven. Dit geeft het geheel een stoer uiterlijk en is wel zo circulair omdat de onderdelen later weer van elkaar te scheiden zijn.
Het 38 mm dikke buisframe van de stoel zorgt voor de juiste zithouding en biedt een solide en sierlijke ondersteuning voor de cabine. Of ga je liever voor houten pootjes? De eigenwijze hout/staal-combinatie van het onderstel geeft het geheel een huiselijk, Scandinavisch karakter.

Steunen van een missie
Met de aanschaf van een van de Felt Tub steun je de initiatieven van Plastic Whale voor plasticvrije wateren. En dat geldt voor alle modellen uit de Felt-familie!

Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie rond het inrichten van werkplekken? Of wil je een afspraak maken bij ons in de showroom? Bel naar 036-5312744 of mail naar sales@rosenboom.nl. Wij zijn op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Offerte
  • Code
  • Verpakking
  • OEM Felt Tub
Uit dezelfde productgroep
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×