The DropPit Asbaktegel is uw hulpmiddel in de strijd tegen klein zwerfafval

the droppit 2.JPEG2000

Een groot aantal sigarettenpeuken en opgedroogde kauwgom op de stoep voor uw horecagelegenheid, kantoorpand, sportcomplex of woningcomplex kan het aanzicht van het pand drastisch verslechteren. De DropPit Asbaktegel is wat u zoekt! Wilt u dat uw pand altijd een goede eerste indruk achterlaat bij bezoekers en passanten? Schaf dan de DropPit asbaktegel aan. Een grondasbak voorkomt dat het aanzicht van uw pand negatief beïnvloed wordt door klein zwerfafval.

Bekijk hieronder het assortiment van de DropPit asbaktegel. Voor vragen over de DropPit en het DropPit assortiment kunt u een van de bovenstaande buttons gebruiken om contact met de Rosenboom adviseurs te krijgen, wij nemen dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op. 
 

The DropPit buitenasbakken

119,95
145,14 incl. btw
Informeer naar levertijd
31708987 / per
145,00
175,45 incl. btw
Informeer naar levertijd
31705825 / per
159,95
193,54 incl. btw
Informeer naar levertijd
31705832 / per
179,95
217,74 incl. btw
Informeer naar levertijd
31708994 / per
205,00
248,05 incl. btw
Informeer naar levertijd
31709007 / per
289,95
350,84 incl. btw
Informeer naar levertijd
31709014 / per

The DropPit accessoires

59,50
72,00 incl. btw
Informeer naar levertijd
31709045 / per
70,00
55,00
66,55 incl. btw
Informeer naar levertijd
31709052 / per
175,00
211,75 incl. btw
Informeer naar levertijd
31709069 / per
175,00
211,75 incl. btw
Informeer naar levertijd
31709076 / per
110,00
133,10 incl. btw
Informeer naar levertijd
31709083 / per
34,95
42,29 incl. btw
Informeer naar levertijd
31709243 / per

Altijd eenvoudig in gebruik

De reden dat veel mensen hun kleine zwerfafval op de grond deponeren, heeft te maken met twee zaken. Ten eerste is er vaak een gebrek aan prullenbakken, waardoor mensen niet de mogelijkheid zien om hun kauwgom of sigaret op een nette manier weg te gooien. Een andere reden dat kauwgom en sigarettenpeuken vaak op de grond eindigen, heeft te maken met het feit dat mensen simpelweg niet te veel moeite willen doen om hun kleine zwerfafval te deponeren. Om ervoor te zorgen dat de stoep van uw pand niet vol komt te liggen met opgedroogde kauwgoms en opgerookte peuken, is het belangrijk om beide oorzaken van vervuiling door middel van klein zwerfafval weg te nemen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het aanschaffen van de buitenasbak met de naam The DropPit. Een grondasbak nodigt uit tot netjes en veilig weggooien.

The DropPit asbaktegel is onopvallend in de stoep te verwerken en zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat mensen hoeven te doen om hun afval weg te gooien in The DropPit asbaktegel, is het deponeren van het afval in de asbaktegel in de grond. 

Snel en eenvoudig legen 

Naast het feit dat de buitenasbak The DropPit erg eenvoudig in gebruik is voor mensen die klein afval weg willen gooien, is de asbaktegel bovendien erg eenvoudig te legen. Zo hoeft u slechts drie eenvoudige stappen te volgen voor het snel, eenvoudig, hygiënisch en volledig ARBO-vriendelijk legen van de asbaktegel.

the Droppit 1.JPG

Wat zijn de voordelen van een DropPit?

Schone entree

Het grote voordeel van de DropPit is een schone entree. Vrij van sigaretten en kauwgom, dus een mooie binnenkomer!

Kostenverlagend

Alle DropPits zijn eenvoudig te legen door de uitneembare bak. De uitneembare bak leegt u eenvoudig bij het restafval. Ook hoeft u geen asbakken meer binnen te zetten, de DropPit is vandalismebestendig.

Eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating

De DropPit is eenvoudig te plaatsen in elk type bestrating. U haalt de bestrating of tegel weg waar u de DropPit wilt. U haalt het zand weg todat de DropPit op straatniveau ligt. De DropPit wordt mooi weggewerkt door de overliggende rand.

Geen vervelende asbakken meer voor de deur.

De DropPit ligt verzonken in de stoep, dus vormt geen belemmering bij uw entree.

Hoe plaats ik de DropPit?

De DropPit is eenvoudig zelf te plaatsen in elk type bestrating. Bij de DropPit wordt een handleiding geleverd waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Hoe leeg ik mijn DropPit?

Heel eenvoudig. Elk type DropPit heeft een rooster dat u makkelijk opent met de bijgeleverde sleutel. De binnenbak leegt u gewoon bij het restafval. Vervolgens plaats u de binnenbak terug en sluit u de DropPit. Veilig en snel!

Waar kan ik de DropPit het beste plaatsen?

De beste positie van de DropPit is dichtbij de entree en ingang van uw pand. Zo is de DropPit altijd zichtbaar voor binnenkomende mensen. U kunt de Asbaktegel dicht bij de entree plaatsen omdat de DropPit niet na-rookt, in tegenstelling tot andere buitenasbakken of rookzuilen.

Daarnaast raden wij aan om altijd een signaaltegel te plaatsen, deze signaaltegels zorgen ervoor dat mensen bewust zijn van de DropPit. De signaaltegels maken gebruik van internationale symbolen, dus eenvoudig te herkennen door iedereen.

Kan er regenwater in de DropPit komen te staan?

Nee. De DropPit bevat gaatjes waardoor al het regenwater wordt afgevoerd. Wij raden aan om onder de DropPit een laagje grind te plaatsen waardoor regenwater nog sneller wordt afgevoerd.

 

Bestel veilig en vertrouwd alles voor je werkplek bij Rosenboom.

altijd de beste prijs

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×