Hygienedispensers en supplies (551)

Een papieren handdoekrol, een echte Tork dispenser, dispensers voor kantoor... Voor hygiëne dispensers ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rosenboom leveren we immers altijd kwaliteit. De dispensers die wij in onze webshop hebben, zijn stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit en degelijkheid. Naast de bekende merken hebben we bij Rosenboom ook een extra voordelige budget lijn.

Diverse topmerken hygiëne dispensers

De bekende merken die we bij Rosenboom onder meer leveren zijn Tork, Santino, PrimeSource en Katrin. De meest gangbare en betrouwbare merken voor op kantoor. Bij het huren van een kantoorruimte hangt er vaak al een installatie voor een dispenser. Bij ons tref je de juiste producten hiervoor. Zo ben je goed voorzien voor een schoon en fris kantoor.

Hygiëne dispensers, wat je erbij nodig hebt en veel meer hygiëne producten

Bij Rosenboom leveren we alle soorten dispensers. Voor op de wc, voor op de kantoorvloer, de bedrijfskeuken en elke andere denkbare plek op de werkvloer. Hierbij leveren we uiteraard ook het materiaal dat in de dispensers gaat. Denk hierbij aan papieren handdoeken, doekjes en zeep. Daarnaast hebben wij nog veel meer hygiëne producten bij Rosenboom, zoals schoonmaakmiddelen, afvalbakken, afvalzakken en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat jij geen zorgen hebt op het werk.

Nog vragen over onze hygiëne dispensers voor kantoor? Neem contact op!

Geïnteresseerd in onze hygiëne dispensers voor kantoor? Via onze website bestel je deze snel en eenvoudig, natuurlijk direct samen met de andere kantoorartikelen die je nodig hebt. Allemaal voorzien van de service en kwaliteit die wij je garanderen.

Heb je nog bepaalde vragen over onze producten? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien jou natuurlijk graag van goed advies. Bellen? Dat kan naar 036 - 53 12 744. Liever e-mailen? Stuur je vraag naar sales@rosenboom.nl.   

> Lees meer
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×