Afzetlinten, waarschuwingstape en singaleringslinten bij Rosenboom. Voor zakelijk gebruik. Afzet tijdens de bouw, een evenement en extra belangrijk voor de veiligheid. 

Rood/wit afzetlint wordt gebruikt bij afzettingen in verband met een gevaar en/of een verbodssituatie. Rood/wit afzetlint wordt bijvoorbeeld gebruikt bij afzetting van hijsactiviteiten, lekkages, incidenten.

Geel/zwart afzetlint wordt toegepast als waarschuwingslint bij situaties en werkzaamheden die gevaar op kunnen leveren voor de omgeving. Wanneer deze werkzaamheden (tijdelijk) worden gestaakt, wordt de onveilige situatie tijdelijk opgeschort, totdat de werkzaamheden weer worden aangevangen. Men moet er rekening mee te houden dat wanneer er geen (duidelijke) werkzaamheden worden uitgevoerd dit geen veilige situatie hoeft te zijn en doorgang dus niet is toegestaan zonder toestemming van de uitvoerder van de werkzaamheden. Voorbeelden van situaties waarbij geel/zwart afzetlint gebruikt kan worden zijn risicovolle activiteiten zoals bijvoorbeeld hoge druk reinigen, detonatief reinigen en röntgentechnische werkzaamheden.

> Lees meer
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×