Facilitair en Werkplek (4135)

Bij Rosenboom willen we jou en je collega’s zoveel mogelijk comfort en gemak bieden op de werkplek. Wij bieden je dan ook alle producten voor facilitair en werkplek die je nodig kan hebben op één plek. Zo hoef je niet steeds bij verschillende partijen te zoeken naar geschikte kantoorartikelen. Dit scheelt je tijd én geld, hoe fijn is dat? De werkplek benodigdheden die we bij Rosenboom voor je hebben zijn stuk voor stuk van kwaliteit. Van batterijen tot bureaustoelen: wij hebben het voor je!

Uiteenlopende facilitaire producten en kantoorartikelen voor jouw werkplek

Bij Rosenboom bieden we diverse, kwalitatieve facilitaire producten en kantoorartikelen voor jouw werkplek. Alles wat je nodig hebt voor je werkplek en facilitaire aangelegenheden tref je bij ons in het assortiment. Denk hierbij aan kwalitatief en modern meubilair, benodigdheden voor post en verzending, schoonmaakartikelen en nog veel meer. Wij selecteren deze producten met uiterste nauwkeurigheid en oog voor vakmanschap. Immers, niets is zo vervelend als een dag op de werkvloer wordt gehinderd door randzaken.

Rosenboom is specialist in facilitaire producten

Rosenboom levert alles voor de werkende mens. Kantoorinrichting, ergonomisch advies, ict support... Wij vinden het belangrijk om te zorgen dat jij goed kan werken. En met meer dan 80 jaar ervaring, kun je er bij ons van op aan dat wij weten wat we doen!

Vragen over onze facilitaire producten en werkplek benodigdheden? Wij staan klaar!

Heb je interesse gekregen in de facilitaire producten en werkplek benodigdheden van Rosenboom? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Wij bieden een handig overzicht voor alle producten die wij hebben en je hebt altijd garantie. 

Heb je nog vragen over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren je graag. Bellen kan naar 036 - 53 12 744. Liever mailen? Stuur je vraag naar sales@rosenboom.nl. Onze experts helpen je graag met een passend advies!

> Lees meer
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×