Bulkmap Jalema

maandag 30/07/18

Alle documenten bij elkaar in één uitschuifbare opbergmap


Ken je dat ook? Die uitpuilende mappen op je bureau of in je kast? Hierdoor raak je het overzicht snel kwijt. Wat nu als je in plaats van tien verschillende mappen, één eenvoudige map kunt gebruiken met méér opslagcapaciteit? De bulkmap van Jalema is hiervoor uitermate geschikt! Wat zijn de voordelen van deze bulkmap en waar zou je deze map voor kunnen gebruiken? Dat lees je hier!

Wat is dat eigenlijk, zo’n bulkmap?

Een bulkmap is een map waarvan de rug uitschuifbaar is, waardoor de map meer opslagcapaciteit biedt. Toch is deze map ook te gebruiken voor kleinere stapels papier. Hij is namelijk uitschuifbaar van 0,5 cm tot maar liefst 11 cm! Doordat de map wordt gesloten met een klittenbandsluiting blijft de inhoud perfect op zijn plaats zitten, ongeacht het aantal dossiers dat er in zit.

Een map die meegroeit met de dikte van de inhoud

Een reguliere map heeft maar een beperkte opslagcapaciteit. Als er later inhoud bij komt die eigenlijk niet meer in de map past, wordt er vaak gekozen voor een nieuwe map of wordt de map alsnog helemaal volgepropt. Het is slechts een kwestie van tijd voordat je het overzicht hierin verliest. Het grote voordeel van de bulkmap is dat de map meegroeit met de dikte van de inhoud die je er in wilt opbergen. Hierdoor heb je alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Je hoeft dan maar één map op te bergen of mee te nemen. Dat is pas ideaal!

Ideaal voor notarissen en advocaten

Notarissen en advocaten werken zich dagelijks door een stapel papierwerk heen. Je ziet hen vaak slepen met enorm dikke dossiers. In de bulkmap kan een enorme stapel papieren of dossiers worden opgeborgen. Voldoende plek dus voor al die dikke dossiers! Kortom, met de bulkmap is het eenvoudig om dossiers op te bergen en mee te nemen!

Bestel deze handige mappen in de Rosenboom webshop: Bulkmap Jalema

 

 

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×