Rosenboom sponsor AJSO concert Havenfestival

maandag 16/07/18


Het Almeerse Rosenboom, allround specialist voor kantoorinrichting, documentoplossingen, kantoorartikelen en ICT, is met ingang van dit jaar naamgevend sponsor van het AJSO vrijdagavondconcert op het jaarlijkse Rabobank Almere Haven Festival. Met het overhandigen van de nieuwe poster ter promotie van het Rosenboom AJSO Concert en in aanwezigheid van dirigent Hans Welle, enkele orkestleden, directeur Nik Smit van Almere City Marketing en Marcel van Eekhout van Rosenboom, werd de nieuwe naamgeving officieel. Het Rosenboom AJSO Concert vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 31 augustus vanaf 20.00 uur in de havenkom van Almere Haven en is gratis toegankelijk.

Alle drie de partijen zijn verheugd over deze samenwerking. Smit: “Vijf jaar geleden is het vrijdagavondconcert toegevoegd aan het programma van het Rabobank Almere Haven Festival. Het is inmiddels zo’n succes dat het AJSO een eigen naamgevend sponsor meer dan verdient. Het geeft aan hoe kwalitatief goed het concert is en hoezeer het gewaardeerd wordt. We zijn heel trots dat een mooi en herkenbaar Almeers bedrijf als Rosenboom dit jaar het concert heeft geadopteerd!”

Rosenboom, sinds 1982 gevestigd in Almere Haven, wil op deze manier iets terugdoen voor het stadsdeel waar zij al zo lang ondernemen. Van Eekhout: “Het AJSO vrijdagavondconcert is een vast en gewaardeerd onderdeel van het Rabobank Almere Haven Festival, waar wij onze naam graag aan verbinden. Het stimuleren van jong talent past bij de filosofie van Rosenboom. Ook wij blijven actief innoveren. We nemen onze werknemers en klanten straks graag mee naar het concert.”

Ook Welle is blij met de sponsoring door Rosenboom: “Het vrijdagavondconcert is inmiddels een bijzondere traditie en de start van onze optredens na de zomervakantie. De setting in de havenkom is uniek. Het is altijd een mooi moment om aan Almere en omgeving te laten zien wat wij kunnen. Het is fijn dat de continuïteit van dit concert nu gewaarborgd wordt en de toegang voor iedereen gratis blijft.”

Het Rabobank Almere Haven Festival is het enige evenement dat Almere City Marketing zelf organiseert. Dit jaar vindt het al voor het 18e jaar plaats in de havenkom en het centrum van Almere Haven. Het bestaat uit vaste onderdelen als klassieke concerten, proeverijen, markten, straattheater en bottervaren. 

Almere DEZE WEEK 12-7-2018

Wij nodigen de relaties van Rosenboom en hun partners graag uit om dit spetterende optreden van het AJSO samen met ons te beleven. U kunt zich via onderstaande link aanmelden:

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×