Ons bedrijf

Ons bedrijf

Van thuis tot on-tour: werken kun je overal. Een kantoor is steeds meer en vaker een virtuele werkomgeving. Om het even moederziel alleen of in een gedeelde ruimte; om het even in een kantorencomplex of ergens in een trein onderweg.

Onze visie op de werkende mens is dat onze ondersteuning volledig moet zijn, alomtegenwoordig en betrouwbaar. En onze aandacht onverdeeld, persoonlijk en hartelijk.

Dat is wie we zijn. Met meer dan 80 jaar historie zijn we nog steeds ‘Rosenboom … voor je kantoor’, ongeacht welke betekenis jij daaraan toedicht. Nieuwe mensen, nieuwe diensten en nieuwe taken maken ons van nut voor nieuwe klanten, nieuwe markten, nieuwe tijden.

Alles
Kantoorinrichting, ICT support, ergonomisch advies. Ons repertoire is breed en veelzijdig en ons portfolio ook. Er zijn weinig vragen die we niet eerder beantwoordden, weinig problemen die wij niet eerder oplosten, maar velen die wij eerder blij maakten. Als er iets is dat ons onderscheid van de markt, is het ons vermogen om te behouden wat goed is en te verbeteren wat beter kan. Om te luisteren, leren en te delen.

Rosenboom. Alles voor de werkende mens.

 

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×