Katrin Hygiene producten voor de belangrijkste ruimtes ter wereld

Bekijk het overzichtelijke assortiment van Katrin procucten. Zeer voordelig en razendsnel geleverd! 

Handdoekrol dispensers en handdoek rollen Katrin hygiene.jpg

Katrin Handdoekroldispensers en Handdoekrollen

Handdoekrol dispensers en handdoek rollen Katrin hygiene.jpg
Toiletpapierdispensers en toiletpapier katrin hygiene

Toiletpapierdispensers en Toiletpapier

Toiletpapierdispensers en toiletpapier katrin hygiene
Luchtverfrisser Katrin

Katrin Luchtverfrissers Geurdispensers

Luchtverfrisser Katrin

Katrin dispensers en Hygiene producten 

Katrin hygiene producten dat is wat u zoekt. Een toiletruimte die u met een gerust hart kunt laten zien, is goed voor uw zaak. Uw klanten merken dat u zich moeite doet en komen graag terug. Uw medewerkers en gasten voelen zich prettig en u voelt zich gerust. Bij de inrichting van een prettige toiletruimte gaat het er steeds om hoe mensen deze ruimte ervaren en dit is een kwestie van details.
Bekijk het overzichtelijke assortiment van Katrin procucten. Zeer voordelig en razendsnel geleverd! 

Katrin Hygiene producten bestellen

Rosenboom biedt een compleet assortiment aan Katrin dispensers en vullingen om de ideale toiletruimte voor bezoekers en reinigingspersoneel te creëren. Katrin producten zijn doordacht tot in het kleinste detail om te voldoen aan de eisen die toiletruimten voor bezoekers stellen qua comfort en betrouwbaarheid.

Bestel bij Rosenboom en vermijd lange levertijd en hoge verzendkosten. Bij Rosenboom wordt je bestelling al gratis afgeleverd bij een orderbedrag van slechts € 35.-! Levering gewoonlijk binnen in één werkdag.  

Katrin banner.jpg

Katrin - Behoudt het milieu voor toekomstigte generaties

De Katrin producten zijn gecertificeerd met het Europese eco-label „EU Ecolabel“ en het Scandinavische eco-label „Nordic Ecolabel“.

  • HET NORDIC ECOLABEL - Het Nordic Ecolabel of Nordic Swan is het officiële duurzaamheidskeurmerk voor de Noordse landen, dat door de Noordse Raad van Ministers is ingevoerd.
  • HET EU ECOLABEL - Het EU-Ecolabel of EU Flower is een vrijwillig systeem van milieukeurmerken dat in 1992 door de Europese Commissie is ingesteld.
  • FSC EN PEFC - FSC en PEFC zijn twee verschillende bos/houtcertificeringsorganisaties: FSC = Forest Stewardship Council / PEFC = Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes.

Katrin Clean & Green Hygiëne-oplossingen

Katrin biedt slimme en functionele hygiëne-oplossingen voor toiletruimtes en werkplekken. Onze oplossingen ondersteunen de beste hygiëne en hygiënenormen en zijn duurzaam door de gehele waardeketen.

Meer weten over de duurzaamheid bij Katrin? Lees het Katrin factsheet.

 

 

Vragen over Katrin Hygiëne producten? Neem contact met ons op!

Katrin Green & Clean Video

Katrin is clean & green

Katrin Hygiëne Oplossingen – Producten voor de professionele gebruiker

Katrin is de specialist voor frisse, behaaglijke en functionele openbare toiletruimten en werkplekken in bedrijven, hotels, scholen, restaurants en gezondheidszorg. De „professionele” oplossingen voor hygiëne van Katrin brengen de meest uiteenlopende uitdagingen tot een goed einde. Zij staan voor het perfecte evenwicht tussen spaarzaamheid, verantwoordelijkheid en milieuvriendelijkheid. Het productenprogramma omvat niet alleen handdoeken, toiletpapier, huishoudelijke doeken en professionele poetsdoeken, maar ook dispensersystemen, zepen en toebehoren. Wij helpen u graag een omgeving te creëren waarin u zich thuis voelt, ook al bent u niet thuis. Wij willen een bijdrage leveren aan een schone, frisse en verzorgde uitstraling van uw omgeving. Want uw welbehagen en veiligheid zijn voor ons van belang. Eenvoudiger voor iedereen Wij zorgen er niet alleen voor dat alle producten voldoen aan de professionele eisen op het gebied van hygiëne, maar dat ze zelfs nu al zijn afgestemd op de toekomstige EU richtlijnen voor openbare ruimten. Onze innovatieve producten, onze vak- en marktkennis en de leveringszekerheid helpen u bij een perfecte inrichting en verzorging van toiletruimten, werkplekken en faciliteiten voor gasten. Bovendien is ons Inclusieve Design (= design dat rekening houdt met de verschillende gebruikersgroepen) gericht op de behoeften van alle gebruikersgroepen en niet uitsluitend op die van een bepaalde groep. Dit maakt het gebruik door kinderen, oudere mensen, slechtzienden en servicepersoneel eenvoudiger, eenvoudiger dus voor iedereen. Bovendien zijn onze producten gecertificeerd met het Europese eco-label „EU Ecolabel“ en het Scandinavische eco-label „Nordic Ecolabel“.

 

altijd de beste prijs

Met de oplossingen en producten van Rosenboom ga je voortaan altijd zonder zorgen naar je werk. Profiteer van het ruime aanbod aan kantoorartikelen, meubilair en ICT-diensten en maak het jezelf makkelijk.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×